Annonce
Tørring Folkeblad

Se video: Detailpris-vinder rørt til tårer

Fredag eftermiddag blev Hedensted Kommunes første detailhandelspris uddelt. Det foregik ved Blomsterhuset Ramdal i Tørring, og indehaver Line Ramdal var rørt til tårer, da borgmester Kasper Glyngø overrakte prisen til hende.

Tørring: Blomsterhuset Ramdal i Tørring dannede fredag eftermiddag rammen om den første uddeling af Hedensted Kommunes nystiftede detailhandelspris, Detailprisen 2020. Valget faldt på Blomsterhuset Ramdal, og det var en meget rørt indehaver, Line Ramdal, der modtog prisen af borgmester Kasper Glyngø (S).

Tårerne trillede nærmest ned ad kinderne på hende, idet hun fik dét, som hun ellers selv plejer at lange hen over disken: En stor buket roser - om end i overført betydning.

- Det plejer at være jer, der langer roser over disken, men i dag har jeg taget en buket i hvert fald verbale roser med til jer. Fantastisk butik, outstanding service, smilende betjening, superdygtige piger og høj kvalitet. Ja, Line, jeg kunne blive ved længe endnu med de mange positive skudsmål, I får fra de kunder, der har indstillet jer til Hedensted Kommunes Detailhandelspris 2020, sagde Kasper Glyngø og fortsatte:

Annonce

Stor opfindsomhed

- Opfindsomheden har virkelig været stor, og du har, som første modtager af prisen med døgnåben butik og masser af gode initiativer på Facebook, demonstreret stor evne til at omstille dig i en tid med svære udfordringer her i en coronatid, sagde borgmesteren blandt andet.

- Jeg er vildt glad og vildt stolt over at blive den første modtager af prisen, og det handler rigtig meget om, at vi virkelig har haft et år, hvor vi har knoklet fra tidlig morgen til sen aften mange gange for at følge med. Nu skal vi i første omgang fejre det med en god frokost, men vi skal helt sikkert ud og fejre det en gang mere, hvor vi tager ud en aften og hygger os sammen, sagde Line Ramdal.

Annonce

Træskulptur

Med prisen fra Hedensted Kommune fulgte også en træskulptur skabt af den lokale kunstner Peter Hausgaard Gregersen. Skulpturen forestiller et abstrakt ansigt, der er vendt på hovedet for at symbolisere, at man som selvstændig erhvervsdrivende nogle gange må ”stå på hovedet” for at få det hele til at gå op i en højere enhed.


Jeg er vildt glad og vildt stolt over at blive den første modtager af prisen, og det handler rigtig meget om, at vi virkelig har haft et år, hvor vi har knoklet fra tidlig morgen til sen aften mange gange for at følge med.

Line Ramdal, prisvinder og indehaver af Ramdal Blomster i Tørring


Line Ramdal fra Blomsterhuset Ramdal i Tørring blev den første modtager af Hedensted Kommunes detailhandelspris. Borgmester Kasper Glyngø (S) stod for overrækkelsen af prisen. Foto: Elisabet D. Hyttel
Line Ramdal fra Blomsterhuset Ramdal i Tørring blev den første modtager af Hedensted Kommunes detailhandelspris. Borgmester Kasper Glyngø (S) stod for overrækkelsen af prisen. Foto: Elisabet D. Hyttel
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Replik: Det er en myte, som politiske modstandere vil pådutte Nye Borgerlige, at vi ønsker at fjerne ydelserne fra de ældre

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Lån bøger i brugsen

Tørring Folkeblad

Åbent køkken

Annonce