Annonce
Tørring Folkeblad

Seniorråd inviterer til møde om seniorbofællesskaber

Kommunens seniorråd vil afdække, om der er behov for et seniorbofællesskab ved et møde i Hedensted Kirkecenter. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce

Hedensted: Er der brug for et seniorbofællesskab i Hedensted Kommune? Det vil seniorrådet, Ældre Sagen og Danske seniorer i Hedensted Kommune gerne have afdækket.

Derfor inviterer Seniorrådet i samarbejde med Pensionisthøjskolen interesserede til et informationsmøde 5. oktober kl. 19 til 21.30 i Hedensted Kirkecenter om muligheden for at oprette et seniorbofællesskab et eller flere steder i kommunen.

- Vi håber på, at der er nogle, som har interesse for sådan et seniorbofællesskab og som vil kunne arbejde videre med planerne, fortæller Anker Andersen fra Seniorrådet.

På mødet vil en repræsentant fra et seniorbofællesskab i Stensballe fortælle om deres erfaringer, og antropolog Max Pedersen vil lave et oplæg om de forskellige bygge- og ejerformer. Derefter er der lagt op til en drøftelse blandt deltagerne om, hvad behovet er, og hvordan man kunne etablere et seniorbofællesskab.

-Vi har inviterer bredt blandt de forskellige seniororganisationer, og vi håber, at rigtig mange i målgruppen, de vil sige folk fra sidst i 50’erne og opefter, vil møde op, siger Anker Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Booktalks på bibliotekerne

Annonce