Annonce
Tørring Folkeblad

Sidste diamanter er på plads - bro-rækværk og asfalt er på trapperne

De sidste diamanter er kommet op i rundkørslen på A13 ved Tørring. Efter en længerevarende dialog med vejdirektoratet er man af hensyn til trafiksikkerheden blevet enige om den flade udformning af diamanterne. Foto: Ingrid Trier
Knap to år efter første spadestik er de sidste diamanter i den forgangne uge netop kommet op i rundkørslen i Tørring. I næste uge, 12 uger efter broarbejdet blev færdigt, vil rækværket på den nye bro over Gudenåen blive sat op.
Annonce

Tørring: Den buket roser, som Hedensted Kommune skal have for alt det byforskønnelse, der er sket i Tørring er desværre ikke helt uden torne.

Sådan lyder det råt for usødet fra Hans Vacker fra Tørring Udviklingsråd i forbindelse med, at det nu ser ud til, at de sidste elementer af de første etapers byforskønnelse er i mål.

I den forgangne uge er det nemlig lykkedes at få de sidste gyldne diamanter op i rundkørslen ved Netto i Tørring. Og i følge Michael Laursen, leder af natur, vand og vej i Hedensted Kommune, vil der i løbet af næste uge (uge 37) blive sat et rækværk op ved broen over Gudenåen, ligesom det sidste lag asfalt vil blive lagt på Bredgade og Aagade.

- Jeg er meget begejstret over, at man nu er meget tæt på at komme i mål med projekterne, men jeg er ikke imponeret over tidsplanen, der er skredet indtil flere gange. Selvfølgelig kan der ske uforudsete ting, men der er alligevel gået næsten to år fra vi 1. oktober tog første spadestik på rundkørselsprojektet, til de sidste sten nu bliver sat. Det er lang tid, konstaterer Hans Vacker, der også sidder i byrådet for Venstre.

Annonce

Flere årsager

Michael Laursen fra Hedensted Kommune har tidligere forklaret til avisen, at forsinkelserne i rundkørslen blandt andet skyldes  "nogle forhindringer med tilladelser fra Vejdirektoratet".

Hvad angår bro-rækværket, skyldes forsinkelsen, som projektleder Andreas Jakobsen også tidligere har udtalt til avisen, "at man kom for sent i gang med processen til, at man kunne nå at være klar til broåbningen."

De sidste diamanter er kommet op i rundkørslen på A13 ved Tørring

Forsinkelser eller ej skal afslutningen på rundkørslen, broarbejdet og forskønnelsen af Aagade og Bredgade,stadig markeres, mener Tørring Udviklingsråd. Men endnu er der ikke planlagt noget konkret.

- Der er forskellige foreninger, virksomheder mv. i byen, der har nogle ideer til, hvordan det skal markeres, og de vil nu stikke hovederne sammen for at finde ud af, hvordan det kan gøres med hensyn til forsamlingsforbud og andre coronabegrænsninger, lyder det fra Danny Herløv, filialleder i Middelfarts Sparekasse og medlem af udviklingsrådet.

Siden broen over Gudenåen blev åbnet 15. juni har dette midlertidige rækværk prydet udsigten. I næste uge vil der dog blive sat et mere permanent rækværk op. Arkivfoto: Ingrid Trier
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Politirapporten uge 37

Tørring Folkeblad

Mediegrafiker fik bronze

Annonce