Annonce
Tørring Folkeblad

Simon og Folmer har etableret eget firma: Vi er nogle bonderøve - og det kommer vi længst med

Simon Mølgaard Schmidt (t.v.) og Folmer Klejstrup (t.h) etablerede 1. juli deres eget tømrerfirma i Uldum. De vil drive firmaet på hårdt arbejde og jysk forsigtighed. Foto: Nicklas Ansbjerg Nielsen
Simon Mølgaard Schmidt fra Uldum og Folmer Klejstrup fra Aale har startet deres eget tømrerfirma. For dem er jysk forsigtighed nøglen til succes, mens de håber at vinde lokale hjerter på deres selverkendelse.

Uldum: 30-årige Simon Mølgaard Schmidt og 42-årige Folmer Klejstrup har etableret deres eget tømrerfirma ”Schmidt & Klejstrup ApS” i Uldum.

De er begge uddannede tømrere og har tidligere arbejdet sammen i et byggefirma, hvor Simon Mølgaard Schmidt figurerede som byggeleder, mens Folmer Klejstrup, som også er udlært bygningskonstruktør, projekterede huse.

Efter Simon Mølgaard Schmidt forlod firmaet, snakkede de sammen om at etablere eget firma - og så gik det stærkt.

- Der var ikke langt fra tanke til handling, så vi startede 1. juli. Vi havde egentlig ingen tanker om, at vi startede midt i coronapandemien, for hvis man kan få et nystartet firma til at lykkes i, hvad man må betegne som krisetider, så kan det også kun gå godt i opgangstider, siger en storsmilende Folmer Klejstrup – hvortil kompagnonen tilføjer:

- Nej, en af vores største bekymringer var, hvor den næste lønseddel skulle komme fra. Men den skal vi jo selv ud at skabe nu, siger Simon Mølgaard Schmidt.

Annonce

Bonderøve med jysk forsigtighed

Både Simon Mølgaard Schmidt og Folmer Klejstrup er født og opvokset på landet.


Der var ikke langt fra tanke til handling, så vi startede 1. juli. Vi havde egentlig ingen tanker om, at vi startede midt i coronapandemien, for hvis man kan få et nystartet firma til at lykkes i, hvad man må betegne som krisetider, så kan det også kun gå godt i opgangstider.

Folmer Klejstrup


Førstnævnte er i dag bosat i en villa på Kærvejen i Uldum med sin kæreste og seksårige datter, mens Folmer Klejstrup bor i Aale med sin hustru og fire børn.

At de begge har rødder i lokalområdet, håber de, at eventuelle kunder ser som et plus - for det gør de i al fald selv.

- Vi vil drive firmaet på dét, man kan betegne som jysk forsigtighed. Vi skal ikke ud at lease store, fine biler og gå at tro, at vi er store kanoner, siger Simon Mølgaard Schmidt.

- Vi tror, vi kan vinde projekter på, at vi er nogle lokale bonderøve, som er helt nede på jorden. For os handler det om kvalitet, overholde aftaler og altid levere en god og solid arbejdsindsats, påpeger de.

Annonce

Lokal efterspørgsel

Selvom den første måned som virksomhedsejere også budt på 14 dages sommerferie, så har der allerede været godt spræl i telefonerne.

Makkerparret, der har erfaring i alle byggeriets faser, har netop afsluttet deres første projekt i Aale. Foto: Nicklas Ansbjerg Nielsen

De har netop afsluttet deres første projekt, en tagudskiftning i Aale, mens uge 32 byder på en etablering af en udestue i Vester Ørum.

Det nydannede makkerpar ser derfor spændt frem mod fremtiden.

- Vi håber, vi kan florere i nærområdet og opnå stor tilfredshed med vores arbejde. Det tegner godt, for vi har i snit modtaget to opkald om dagen de seneste uger, så der bliver formentlig nok at se til fremover, siger de.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Færre råger - flere agerhøns, tak

Tørring Folkeblad

Forsamlingshus investerede i nyt køkken, der står ubrugt hen: Har brug for lokalsamfundets opbakning for at overleve

Annonce