Annonce
Tørring Folkeblad

Slut med pengetransaktioner: Sparekasse skal være lejligheder

Middelfart Sparekasses bygning i Uldum er solgt og skal laves om til lejligheder. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Middelfart Sparekasse har solgt sin ejendom på Søndergade i Uldum til GS Boligudlejning. Daugård-firmaet vil omdanne den centrale bygning til lejligheder.
Annonce

Uldum: En charmerende gammel bygning, der fortjener et par lækre lejligheder. Sådan beskriver medejer af GS boligudlejning Christian Skifter ejendommen på Søndergade 17 i Uldum, som han sammen med sin kompagnon Hans Jørn Gregersen netop har erhvervet.

Ejendommen, der er fra 1940, husede indtil for et halvt år siden Middelfart Sparekasse, men har stået tom siden sparekassen flyttede sin filial til Tørring. Nu er håndværkerne rykket ind for at omdanne den til tre lejligheder - to i stueetagen og en på 1. sal.

- Ejendommen ligger super godt. Det kan ikke blive mere centralt i Uldum, og selvom vi stort set altid bygger nyt, var det her så attraktivt, at vi ikke kunne holde fingrene fra det. Med det nye bagvedliggende område, hvor der i dag er rådhus, bliver det et super attraktivt sted at bo, lyder det fra Christian Skifter, der overtog bygningen 1. februar.

De tre lejligheder bliver på hhv. 100, 119 og 85 kvadratmeter, og bliver alle med stue og to værelser. Christian Skifter forventer, at de står klar til indflytning til juni, og at huslejen bliver i et leje mellem 7100 og 8500 kroner.

- Det kræver rigtig meget ombygning, så vi er allerede i fuld gang. Udefra bliver der en del mere grønt og med en terrasse til hver bolig. Lidt mere miljø, så det signalerer, at det er bolig og ikke en sparekasse, lyder det fra Christian Skifter.

Annonce

Stor efterspørgsel

Med i købet er også fulgt Middelfart Sparekasses hæveautomat, og den bliver, forsikrer Christian Skifter.

Han har allerede fået en del henvendelser på lejlighederne, og selvom det er det første projekt for GS Boligudlejning i Uldum, er det ikke nødvendigvis det sidste.

- Jeg er overasket over, hvor stor efterspørgsel, der allerede har været. Der er rigtig mange, der har henvendt sig og reserveret en lejlighed. Og vi vil bestemt ikke udelukke, at vi laver noget mere i Uldum. Vi arbejder på nogle ting, men det bliver sandsynligvis nybyg, lyder det fra Christian Skifter.

GS Boligudlejning har blandt andet udlejningsejendomme i Korning, Daugård, Lindved, Øster Snede, Hornstrup Kirkeby og Strib og forventer i sommeren 2020 at have knap 100 lejligheder i sin fortsat voksende portefølje af udlejningsejendomme.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 28

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce