Annonce
Tørring Folkeblad

Sogne-malerier afsløret

Kari Thygesen er kunstneren bag de to store malerier, der netop er blevet afsløret i Sindbjerg Sognehus. Privatfoto
Annonce

Lindved: Søndag blev to store malerier af kunstmaler Kari Thygesen afsløret i Sindbjerg Sognehus.

Malerierne er malet specielt til sognehuset og er sammen med øvrig udsmykning finansieret gennem gaver givet i forbindelse med indvielse af sognehuset tilbage i september 2015.

I forbindelse med byggeriet af det nye sognehus tog tidligere menighedsrådsformand Torkild Jacobsen initiativ til at oprette en udsmykningsfond, hvortil sognets beboere og alle med tilknytning til Sindbjerg Kirke kunne give en gave.

Udsmykningsfonden administreres af menighedsrådet, der har nedsat et udvalg til formålet. Udvalget består af: Allan Kristensen, Jørgen Petersen, Else Nielsen, Birgith Havreballe, Annemette Fredensborg Lauridsen og Helga Døssing Bendfeldt.

- Vi er stolte af de flotte malerier, som byen har givet til huset, og vi er taknemmelig for alle, der har bidraget dertil, lyder det fra sognepræst Helga Døssing Bendfeldt.

Malerierne blev afsløret efter søndagens gudstjeneste. Der blev serveret sandwich og hvidvin, og kunstneren holdt et kort indlæg om tilblivelsesprocessen og tankerne bag billederne. Kari Thygesen vil holde et mere fyldigt oplæg om kunstværket 16. april kl. 18 i forbindelse med "Syng, Spis og Snak" i Sindbjerg Sognehus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Politirapporten uge 37

Tørring Folkeblad

Mediegrafiker fik bronze

Annonce