Annonce
Tørring Folkeblad

Sommerfugle, gulerodsløb, børnekunst og perleplader: Få overblik over de kreative corona-tiltag

Børnekunst på torvet i Tørring. Privatfoto
I takt med, at vi får solen mere og mere at se, og en genoplukning af samfundet stadig synes langt væk, er det begyndt at spire frem med lokale kreative coronatiltag, der kan bringe lidt lys i hverdagen.

Tørring: Tag på gulerodsløb i Hjortsvang, nyd børnekunsten på torvet i Tørring eller lav en sommerfugl til Aale.  Ligesom ved den første nedlukning i foråret er der begyndt at opstå kreative coronatiltag i lokalområdet. Altså tiltag, hvor vi i lokalområdet finder nye måder at være sammen på hver for sig

Vi har samlet nogle stykker af dem her. Få overblikket over hvad der sker og lad dig måske endda inspirere til at lave noget lignende i dit lokalområde. Listen opdateres løbende.

Har du et kreativt coronatiltag på vej, så send en mail på itc@hsfo.dk

1 Gulerodsløb i Hjortsvang

Gulerodsløb i Hjortsvang. Foto: Helle Luna Koed Paulsen

Helle Luna Koed Paulsen har sammen med sin familie lavet et gulerodsløb på appen Woop i Hjortsvang.

Løbet er 1,3 km. og for at deltage skal man medbringe gulerødder til alle, der er med, stof, garn el. lign som gerne må klippes i, en saks, en sort og gerne rød tusch, plaster, snolder, frugt og varm kakao.

I Hjortsvang kan man parkere ved enten sportshuset eller forsamlingshuset og derfra deltage i løbet via Woop-appen. Se mere på Helle Luna Koed Paulsens profil på Facebook

2 Børnekunst på Torvet

Tørring skole pynter torvet. Privatfoto

Gennem BID-samarbejdet i Tørring har eleverne på Tørring Skole fået til opgave at lave et stykke pynt til torvet hver og hænge det op på en lang tørresnor, der er hængt op til formålet.

Kig forbi og nyd synet af de mange børnekunstværker.

3 Kirker søger perleplader

De første perleplader er blevet afleveret til Hvirring-Hornborg Kirke. Privatfoto

I Hvirring og Hornborg Kirker har man et stort ønske om at dekorere kirkelåger og træerne på kirkegården med perleplader.

Derfor inviteres børn til at lave en - eller flere - perleplader og aflevere dem i Præstegården, til gengæld for en lille sød overraskelse.

Perlepladerne kan forestille det meste, fra kunstværker til de mindstes første forsøg, lyder det i et opslag fra sognepræst Vibeke Fosgerau.

4 Sommerfugle-udstilling

Ligesom regnbuer sidste forår blev et opmuntrende symbol under coronanedlukningen, håber childart at sommerfugle kan blive det i år. Arkivfoto: Benny Gade

I Aale har Childart.dk, Aale-Hjortsvang Børneby og Tørring-Uldum Kunstforening en ambition om at lave Danmarks største sommerfugle-kunstværk på Aale-Hjortsvang Skole.

Derfor søger de 1500 smukke, kreative, farverige og kunstneriske sommerfugle.

Alle sommerfugle hænges op i Aale Hjortsvang Børneby og bliver udstillet, når vi må samles igen.

Man kan lave sommerfuglene i træ, papir og metal. De kan strikkes hækles og svejses - store og små er velkommen, lyder det fra foreningen.

Sommerfuglene sendes til Aale Hjortsvang Børneby,  Pogensvej 5, 7160 Tørring. Att: Frank Kjær, eller afleveres på skolen.

I childarts online tegneskole vil man i denne uge (torsdag 4. februar) også tegne sommerfugle. Se mere på childarts facebook-side.

5 Live online koncert i Rask Mølle

Peter og De Andre Kopier

6. marts inviterer Rask Mølle og Omegns Idrætsforening til en live online koncert med Kim Larsen kopibandet "Peter og de andre Kopier".

Læs mere om koncerten i artiklen her.

Corona-opmuntringer i postkassen

Håndskrevne beskeder som denne har vakt glæde i Tørring de seneste dage. Privatfoto

Eleverne på 3. årgang fik til opgave i hjemmeskolen at skrive en opmuntring og lægge den i en tilfældig postkasse i nærheden af deres hjem. Det vakte stor glæde, som du kan læse i denne artikel

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Nu skal der sættes pris på lokale butikker: Detailhandelspris uddeles for første gang

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 7

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 7

Annonce