Annonce
Tørring Folkeblad

Spitzenklasse: Gudenå-podcast udråbt som en af årets bedste

En spitzenklasse produktion, mener juryen om "Åsteder - fortællinger fra Gudenåen". Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
"Den er et skridt foran formidlingsmæssigt, så den vækker billeder hos lytterne og giver os lyst til at høre mere, selvom emnet ved første øjekast kan virke tørt", lød det fra jury.
Annonce

Tørring:  Podcasten "Åsteder - fortællinger fra Gudenåen", som blandt andet Glud Museum har været indblandet i, er blevet kåret til en af årets bedste i Danmark.

Udsendelses-rækken om særlige steder langs Danmarks længste å, som den aarhusianske journalist Lene Grønborg står bag, løb søndag med prisen "Årets Samarbejde", da Center for Podcast kårede en stribe af de fineste, hjemlige lytteoplevelser i 2020.

Annonce

Et skridt foran

- "Årets Samarbejde" er en spitzenklasse produktion, der bygger på et imponerende stort samarbejde. Den er et skridt foran formidlingsmæssigt, så den vækker billeder hos lytterne og giver os lyst til at høre mere, selvom emnet ved første øjekast kan virke tørt, skriver Center for Podcast-juryen i sin hædrende begrundelse for tildelingen af prisen.

Her bliver det også fremhævet, at podcasten har bygget "bro mellem en blandet skare af aktører - fra kommuner og regioner til museer, turistorganisationer og lokale medier."

"Åsteder - fortællinger om Gudenåen" består af i alt 11 afsnit, og lytterne kan flyde med til blandt andet Uldum Kær, Klostermølle og Den Genfundne Bro på den knap 150 kilometer lange lydrejse fra udspringet ved Tinnet Krat til udløbet i Randers Fjord.

Man man kan høre serien via https://oplevgudenaa.dk/podcast

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 3

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Testcenter i Hedensted lukker

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 2

Annonce