Annonce
Tørring Folkeblad

Tørring-butikker øger åbningstiden: Blomsterhandel bliver døgnåben og sportsbutik tilbyder morgen- og aftenshopping

Blomsterhuset Ramdal har lavet den forreste del af butikken om til selvbetjeningsbutik, der har åbent 24/7. Foto: Mads Dalegaard
Sloganet for Tørring butikker "Handl, hvor dit hjerte bor" kan måske blive udvidet med et "-og når det passer dig". I hvert fald har to af byens butikker nu valgt at udvide deres åbningstid ved at lave hhv. selvbetjent butik og tidsbestilling.
Annonce

Tørring: Send en sms, åben døren med den tilsendte kode, find derefter lige den dekoration, sammenplantning eller buket, du skal bruge og slut af med at betale for dine varer via mobilepay.

Sådan lyder et nyt tilbud fra Blomsterhuset Ramdal i Tørring, der har valgt at udvide sin forretning med en selvbetjent døgnåben butik.


Jeg har ikke oplevet noget svind, og er mega stolt over at bo i en by, hvor det kan lade sig gøre.

Line Minea Ramdal


Indehaver Line Minea Ramdal har fået en glasvæg sat op midt i butikken, så kunderne døgnet rundt kan lukke sig ind i den forreste del af butikken og købe, hvad de har brug for, når de har brug for det.

- Flere af mine kolleger i andre byer har gjort noget lignende, så dem er jeg selvfølgelig inspireret af. Jeg har også set nogle undersøgelser, der viser af mange helst vil handle om aftenen, så derfor er det jo oplagt med den her løsning, lyder det fra Line Minea Ramdal.

Annonce

Ingen svind

Hun har ikke de store betænkeligheder ved at lukke folk ind i sin butik, selvom der ikke er nogen bag disken til at betjene.

- Faktisk har jeg haft mine gadevarer til at stå ude dag og nat siden marts med muligheden for selvbetjening og betaling med mobilepay. Jeg har ikke oplevet noget svind, og er mega stolt over at bo i en by, hvor det kan lade sig gøre. Derfor har jeg heller ingen kvaler ved at lukke lidt mere op, lyder det fra Line Minea Ramdal.

Med en kode i en tilsendt SMS kan man nu på alle tider af døgnet låse sig ind i Line Minea Ramdals butik. Foto: Mads Dalegaard

Med sin nye indendørs løsning, får hun nu også får mulighed for at sælge nogle varer som er mere følsomme over for vejr og vind.

- Det eneste jeg ikke kommer til at have i den forreste del af butikken er alkohol, f.eks. vin i en gavekurv, da jeg ikke kan styre alderen på dem, der køber og pga. corona heller ikke må sælge det efter kl. 22, fortæller Line Minea Ramdal.

Annonce

Tilgængelighed og service

Hos Kim Andersen fra Sportigan og Sir Windsor har udvidet sine åbningstider. Ikke med selvbetjening som hos Line Minea Ramdal, men med en mulighed for at bestille en tid i butikken udover den sædvanlige åbningstid. F.eks. tidligt om morgenen eller om aftenen.

- Vi vil gerne være tilgængelig for kunderne, når de har brug for det, og vil gå langt for at servicere de lokale kunder. Det her er en måde at gøre det på. Ideen om tidsbestilling har lagt i skuffen i lang tid, men nu var anledningen til at tage den op med corona og julehandlen, fortæller Kim Andersen.

Michael Jessen og Kim Andersen fra Sportigan/Sir Windsor tilbyder nu at åbne butikken uden for normal åbningstid, hvis en kunde ønsker det. Foto: Mads Dalegaard
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 3

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Testcenter i Hedensted lukker

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 2

Annonce