Annonce
Tørring Folkeblad

Tørring får sin egen databutik

Både Rune Olesen og Lars Thuesen er uddannede grafikere og er med egen ord et par it-nørder, der ved meget om pc?er. Foto: Søren E. Alwan
Annonce
tørring - 2. november får Tørring en ny butik, når 34-årige Rune Olesen åbner en databutik i Bredgade.

Han oprettede i april i år et lille datafirma, RLO Data, hjemme i garagen i Tørring, hvor han tilbød pc-support og grafisk arbejde.

- Men det greb om sig. Først var det mest privat kunder, men så fik jeg et par erhvervskunder, der både skulle have lavet logo, hjemmesider og visitkort, og siden da er det gået stærkt, fortæller Rune Olesen, der er uddannet multimediegrafiker og oprindeligt fra Silkeborg.
Annonce

To ansatte

Kunder i Tørring vil måske huske at have set ham bag disken i Euronics, og nu åbner han så sin egen databutik på Bredgade,

Fra 1. oktober har 27-årige Lars Thuesen fra Uldum, der også er grafiker slutter sig til, og Rune Olesens mor begynder også som bogholder i firmaet.

- Vi har for lidt plads hjemme i min garage, så derfor tog jeg beslutningen om at åbne en butik. Grafisk arbejde, pc-support og værksted skal stadigvæk udgøre hoveddelen af vores firma, men den skal suppleres med salg, siger Rune Olesen.
Annonce

En lokal butik

Butikken i Bredgade bliver frem til åbningsdagen den 2. november fyldt med pc'er, printere og alt inden for computertilbehør. Der skal også indrettes kontorpladser og mødelokale.

- Vi statser på at forhandle produkter, du ikke finder i den store kæder. Vi bliver certificerede forhandlere af en række produkter, og så vil vi satse på produkter, der er for feinschmekere, siger Rune Olesen.

Kunderne vil derfor kunne få en hurtig service, enten ved et nyt produkt eller ved reparation, som både han og Lars Thuesen har stor erfaring med.

Rune Olesen håber på, at butikken vil blive taget godt imod.

- Jeg har ikke et ønske om at etablere butik i en større by. Kunderne her i Tørring er gode til at støtte op, og vi har mange specialbutikker, der trækker folk til, siger Rune Olesen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Online Tegneskole

Annonce