Annonce
Tørring Folkeblad

Tørring har fået en rap idé: Virtuelt anderally skal støtte spejdere og butikker

Anderally har været en fast del af Gudenåfesten i mange år, men bliver nu i lyset af coronakrisen virtuelt. Arkivfoto
Torsdag 4. juni bliver Gudenåen fyldt med gule gummiænder, når lokale ildsjæle inviterer til virtuelt anderally. Andesalget begynder på torsdag.
Annonce

Tørring: Køb en and til 50 kroner og vind gavekort på 200 kroner til en af byens butikker. Så støtter du handelslivet, spejderne og dermed fællesskabet i Tørring på trods af coronakrisens kradsen.

Sådan lyder budskabet fra Helle Skovdal (Salon Skovdal), Birgitte Eriksen (Din Boghandel), Kirsten Schreiber (Gudenåfesten) og Bjarne Johansen (Gudenåcenteret), der har sat sig i spidsen for at stable et virtuelt anderally på benene i Tørring. De bragte sammen ideen til torvs på det seneste BID møde, hvor handelsstanden og byens foreninger samler kræfterne om fælles udvikling af Tørring, og har siden arbejdet hårdt på at få arrangementet til at lykkes.

- Byens borgere må desværre fortsat væbne sig med tålmodighed i forhold til at kunne mødes og dyrke fællesskabet i større forsamlinger som f.eks. Gudenåfest og alle andre folkelige aktiviteter. Men så må vi jo forsøge at udøve det muliges kunst, siger Bjarne Johansen fra initiativgruppen i en pressemeddelelse.

Annonce

Revyfolk er med

Modsat det velkendte anderally på Gudenåen i forbindelse med Gudenåfesterne bliver denne udgave optaget live og helt uden publikum, men så alle kan følge med og sikre sig, at alt går rigtigt til. Det sker via Tørring Handelsstandsforenings facebookside torsdag 4. juni kl. 19.

Alle, der følger slagets gang, kan ved samme lejlighed også se frem til at opleve en række muntre og satiriske indslag om livet og dagligdagen i byen, som det har udfoldet sig på det seneste.

- Vi har allieret os med nogle yderst garvede og velkendte lokale revyfolk, som har sagt ja til at kaste deres skarpe blik på byen, udviklingsprojekterne, og hvor vi er lige nu. Og hvis jeg ikke tager meget fejl, tror jeg, at publikum kan glæde sig til et virkeligt godt grin, fortæller Bjarne Johansen.

Annonce

En god sag

Først lukningen af broen over Gudenåen og siden coronakrisen har ramt byens handelsliv hårdt. Derfor er det ifølge initiativtagerne afgørende vigtigt, at alle tager et medansvar og bidrager til at fastholde byens mange værdier.

- Ved at købe en and og chancen for at vinde gavekort til en af byens butikker er du med til at understøtte omsætningen og indtjeningen i de enkelte butikker. Samtidig er du med til at støtte Tørring-spejdernes store projekt med at skabe nye faciliteter/spejderhytte for spejderlivet i Tørring. Hele overskuddet af arrangementet går ubeskåret hertil, lyder det i pressemeddelelsen.

Middelfart Sparekasse har valgt at sponsorere den samlede præmiesum på 5000 kr., lige som SuperBrugsen afholder samtlige udgifter til annoncering af anderallyet.

Ænderne sælges fra torsdag 28. maj til onsdag 3. juni og kan købes i SuperBrugsen, Din Boghandler, Salon Skovdal eller via Mobile Pay 26202 (husk at oplyse telefonnummer i kommentar).

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 26

Annonce