Annonce
Tørring Folkeblad

Tørring sætter fokus på sundhed - vil du være med?

Sundhed handler ikke kun om kost og motion, men også om velvære og livskvalitet, lyder det fra Betina Nygaard Johansen fra Tørring Camping. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Annonce

Tørring: I uge 42 vil der være fyldt med aktiviteter i Tørring, da hele byen er gået sammen om at sætte fokus på sundhed. Både fysisk sundhed, men også mental sundhed.

Det blev besluttet på det såkaldte BID-møde tirsdag aften, hvor repræsentanter fra handelsliv, foreninger, skoler, institutioner, virksomheder samt borgere i byen var samlet med det formål at skabe mere liv mellem husene i byen.

De første aktiviteter er allerede planlagt, blandt andet vil en ny kommunal sundhedsbus komme til byen, Tørring Camping vil lave en række aktiviteter i naturen og byens to fysioterapiklinikker vil komme rundt i butikkerne.

Men de involverede parter drømmer om at skabe endnu flere aktiviteter i byen i uge 42. Så har du en idé til en aktivitet, der tager afsæt i sundhed, vil Betina Nygaard Johansen fra Tørring Camping, der er tovholder på aktiviteterne, meget gerne høre fra dig.

- Vi taler om sundhed i en bred forstand, så det handler ikke kun om løbeture og gulerødder, men også aktiviteter, der skaber trivsel og livskvalitet både for børn, unge og ældre. Måske kan du lave yogaundervisning på torvet, lave kreative installationer i byrummet, der giver et smil på læben, eller noget helt tredje. Alle forslag er velkomne, lyder opfordringen fra Betina Nygaard Johansen.

Hun kan kontaktes på tlf: 41 67 58 00 eller info@toerringcamping.dk. Programmet lægges i uge 40.

Det næste BID-møde i Tørring holdes torsdag 1. oktober 2020, hvor der blandt andet skal tales om juleaktiviteter og en ny byfest. Alle er velkomne til mødet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce