Annonce
Tørring Folkeblad

Tørring-skattejagt er gået over al forventning

Blandt opgaverne i skattejagten er at tælle antallet af trin på Himmeltrappen, der leder op til tagterrassen på det nye administrationshus i Tørring. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Omkring 500 vurderes til i løbet af vinterferien at have været rundt på skattejagt i byen. En enkelt har været så begejstret, at hun har udloddet en ekstra præmie i konkurrencen, der slutter på søndag 7. marts

Tørring:  Sjældent er der blevet kigget så meget på skattekort og set så mange familier gå rundt i byen, som der er blevet de sidste uger i Tørring.

Siden den første lørdag i vinterferien har det nemlig været muligt at tage på en skattejagt rundt i byen, og det er et tilbud som op mod 500 personer alene i vinterferien har taget imod. Det vurderer handelstandsformand og medansvarlig tovholder Henrik Hornemann.

- Tallet er en vurdering ud fra antallet af skatte, der er forsvundet fra kisten og antallet af besvarelser. Det er over alt forventning. Vi havde købt en skattekiste, der kunne rumme 200 skatte, men det har vist sig langt fra at være nok, fortæller Henrik Hornemann, der har lavet skattejagten sammen med Hanne Kanstrup fra KFUM-spejderne Åfolket og dyrlæge Louise Rytter.

Annonce

Også turister

Han vurderer, at det i første omgang har været de lokale, der har fulgt skattekortet byen rundt, men at der efterhånden også er en del udenbys fra, der har hørt om skattejagten og har taget turen.

- Det havde vi slet ikke forventet, men vi tager det gladeligt med, fordi vi vil jo rigtig gerne fortælle om, hvad Tørring er for en by, fortæller Henrik Hornemann.

Blandt de udenbys skattejægere har været Tineke Rasmussen fra Klovborg Kino. Hun blev så begejstret for skattejagten, at hun har sponsoreret fire biograf-fribilletter til konkurrencen. Derfor vil der nu både blive trukket en vinder af en gavekurv fra SuperBrugsen samt en vinder af de fire biograf-billetter blandt de afleverede besvarelser på skattejagten.

Man kan deltage i konkurrencen frem til på søndag 7. marts.

Om skattejagten

Ruten er på fem kilometer, og der er i alt 12 forskellige poster med en kort tekst og et spørgsmål til hver.

Et hemmeligt sted på ruten findes en skattekiste med en præmie til alle børn. Skattekisten er selvbetjent, så der opfordres til selvjustist og selvfølgelig ikke at afsløre for andre, hvor skatten er.

Start og slut for skattejagten er på Tørring Camping. Her vil der være en kasse, hvorfra man kan tage et skattekort. Der er også mulighed for selv at printe kortet, der kan hentes på Tørring Handelstandsforenings side på Facebook.

De udfyldte skattekort afleveres i postkassen ved Tørring Camping senest 7. marts. Derved deltager man i konkurrencen om en gavekurv fra SuperBrugsen.

Husk at medbringe kuglepen/blyant til at udfylde kortet med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 15

Tørring Folkeblad

Plantebyttemarked på Torvet

Annonce