Annonce
Tørring Folkeblad

Tegnepiger fik gave fra dronningen

Dichte Desirée Egelund og Mohzda Saeedi har tegnet dronningen på slotsbalkonen. Under hende hænger et banner med Hedensted Kommunes logo. Foto: Keld Navntoft/Kongehuset
To piger fra Lindved Skole har på vegne af Hedensted Kommune tegnet en tegning til dronning Margrethes 80 fødselsdag. Nu har Hendes Majestæt kvitteret med et takkebrev og takkegave.
Annonce

Lindved: Det er nok de færreste folkeskoleelever, der har fået en personlig gave fra landets regent - dronning Margrethe.

Ikke desto mindre er det, hvad de to 4. klasses-piger Dichte Desirée Egelund og Mohzda Saeedi  fra Lindved Skole forleden fik.

I anledning af dronningens 80-års fødselsdag tegnede de nemlig ligesom landets øvrige 3. klasses-elever i foråret en tegning til dronningen ud fra temaerne "Dronningen" og "Vartegn fra min kommune".

Èn tegning fra hver kommune blev udvalgt til dronningen, der således har modtaget 98 tegninger, som frem til 30. august er udstillet i Riddersalen på Christiansborg Slot.

Oprindeligt var det meningen, at to elever fra hver kommune skulle have præsenteret tegningerne for dronningen, men på grund af corona lod det sig ikke gøre. I stedet har dronning Margrethe bedt landets borgmestre om på hendes vegne at sige tak for gaven.

Derfor overrakte borgmester Kasper Glyngø (S), nærmest som kongelig hofleverandør, forleden en lille gave til de tegnepiger, der nu er begyndt i 4. klasse.

På grund af corona, var det kun få udvalgte børn, der fik mulighed for at præsentere tegningerne for dronning Margrethe. Her ses dronningen studere en række tegninger bl.a. Dichte Desirée Egelund og Mohzda Saeedis kunstværk. Foto: Keld Navntoft/Kongehuset
Mohzda Saeedi fik ligesom sin klassekammerat Dichte Desirée Egelund et krus med dronningens monogram, for den tegning, de to piger har lavet i anledning af dronning Margrethes 80-års fødselsdag. Privatfoto
Borgmester Kasper Glyngø kom forbi Lindved Skole for på vegne af Hendes Majestæt at overrække en takkegave til Dichte Desirée Egelund og Mohzda Saeedi. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce