Annonce
Tørring Folkeblad

Tinnetgaard inviterer til høstmarked

Tinnetgaard afholder høstmarked for hele familien lørdag d. 31. august og søndag d. 1. september.PR-foto
Der er mulighed for at deltage i en række aktiviteter for hele familien, når Tinnetgaard inviterer til høstmarked i weekenden.
Annonce

Tinnet: I 2018 tog Tinnetgård hul på høstmarkeds-konceptet, og det blev så fin en oplevelse for både gæster og arrangører, at man gentager succesen den kommende weekend, 31. august og 1. september.

Markedet er for hele familien og der vil bl.a. være mulighed for at binde blomsterbuketter, lave insekthotel og smage på en blomst.

Tinnetgård har gennem flere år haft pluk-selv blomster, men i år han man skabt et nyt blomsterunivers, nemlig spiselige blomster. Folkene på Tinnetgård er i øjeblikket ved at etablere et stort blomsterbed med hele 100 forskellige spiselige blomster, og den officielle åbning bliver til høstmarkedet.

Inspireret af TV2 programmet Hjem til Gården, vil Tinnetgård desuden lave deres eget tvekampsområde, hvor gæsterne kan kæmpe med/mod familie og venner i de tre discipliner styrke, teknik og viden. Dagen igennem vil der være mulighed for at prøve kræfter med forskellige udfordringer, og hver dag sluttes af med en endelig tvekamp om, hvem der bliver gårdens bedste/stærkeste/klogeste.

Lige som sidste år vil der også i år være mulighed for at komme på rundvisning, prøve at fodre dyrene, komme på tur i området – enten til fods, på mountainbike eller i hestevogn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 26

Annonce