Annonce
Tørring Folkeblad

Tinnetgaard på vej med stærk juletradition

Selveste julemor var på plads i sin egen tipi på julemarkedet, og her fortalte hun hyggelige julehistorier for både børn og voksne. Foto: Tinnetgaard.
For anden gang havde Bo- og Erhvervsskolen Tinnetgaard i weekenden 7.-8. december julemarked.
Annonce

Tinnet: Årets julemarkeds på Tinnetgård ved Gudenåens udspring var en succes.

Sådan lyder hovedkonklusionen i en pressemeddelelse fra Bo- og Erhvervsskolen Tinnetgård. I følge forstander Lone Kaiser havde de mange, der sidste år mødte op til julemarkedet i år taget både familie og venner med.

- Man kunne på tilstrømningen og den gode stemning tydeligt mærke, at det gode budskab om julemarkedet er begyndt at brede sig. Vejret var en blandet fornøjelse, lørdag skinnede solen, søndag bød på regn og rusk. Heldigvis var der mange aktiviteter både inde og ude og mange brugte flere timer på gården, fortælles det i pressemeddelelsen.

Annonce

Social øveplads

Tinnetgaard er først og fremmest en Bo- og Erhvervsskole for unge med særlige behov, men de sidste år er der arbejdet hen imod også at blive et oplevelsescenter (landbrugspark.dk), med eleverne som en vigtig brik Eleverne er derfor også en stor del af julemarkedet. Rundt ved alle aktiviteter og boder hjælper de unge med at få det hele til at fungere. Mange af eleverne har nu været med til julemarked og høstmarked et par gange.

- De begynder at føle sig mere hjemme i opgaverne. Det viste sig i år ved, at næsten alle eleverne havde meldt sig til at tage del i julemarkedet, hvilket er helt frivilligt, oplyses det i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Stranden skal være for alle

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Åben toghave

Tørring Folkeblad

Når ånderne banker på

Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce