Annonce
Tørring Folkeblad

To nye coronatilfælde i maj

Selvom der er konstateret to nye tilfælde af corona i Hedensted Kommune i maj måned ligger Hedensted stadig lavt i statitstikkerne over smittede. Arkivfoto: Morten Pape
To personer fra Hedensted Kommmune er konstateret smittet med coronavirus i maj måned. Dermed har kommunen stadig et af landets laveste smittetryk.
Annonce

Hedensted: Selvom flere og flere bliver testet for coronavirus er der forsat kun få personer i Hedensted Kommune, der er konstateret med virussen.

Det viser tal fra Statens Serum Institut, der siden 22. april hver dag klokken 14 har offentliggjort tal for testede og smittede i hver af landets kommuner.

I Hedensted Kommune var 2117 personer testet for coronavirus 17. maj. Heraf er 15 personer testet positive. De første 13 tilfælde blev fundet inden 1. maj. 4. maj optrådte tilfælde nummer 14 i statistikkerne og endnu en person blev konstateret smittet 14. maj.

Hedensted Kommune er forsat en af de kommuner i landet, hvor færrest personer er smittet med coronavirus. Således er 0,32 promille af befolkningen smittet.

Til sammenligning er 6,77 promille af befolkningen i Glostrup smittet, hvilket er den hårdest ramte kommune pt. I Horsens er 0,45 promille smittede, i Vejle er 0,78 smittede og i Ikast-Brande er 1,45 promille smittede.

Ni kommuner har under 10 smittede, og derudover har tre kommuner et lavere smittetryk end Hedensted.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 28

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce