Annonce
Tørring Folkeblad

Travlhed hos ny midlertidig kunstbutik: Betjener op mod 60 kunder om dagen

Kunstnerne passer butikken på skift. Her er det keramiker Hanne Busch fra Lindved, der er ved at gøre klar til nogle flere julevarer. Foto: Mads Dalegaard
I løbet af de første ugers åbningstid har der været rygende travlt i Tørrings nye pop-up kunstbutik på Bredgade.
Annonce

Tørring: Mellem 25 og 50 kunder om dagen, nogen dage helt op til 60 besøgende kunder. Sådan lyder status efter de første to ugers åbningstid i Tørrings nye kunstbutik på Bredgade.

I butikslokalerne, hvor Kjolegården tidligere havde til huse, har en gruppe lokale kunsthåndværkere valgt at åbne en midlertidig butik i december måned, hvilket har vist sig at være en rigtig god ide.

- Vi er meget overvældet over den store interesse og det bedste af det hele er, at langt de fleste faktisk køber noget, når de er herinde, lyder det fra Tove Jensen fra Toves Glas, der er blandt de lokale kunsthåndværkere, der har sat sine varer til salg i butikken.

Her kan man desuden møde maler Susan Hald fra Tørring, keramiker Hanne Busch fra Lindved, maler og drivtømmer-kunstner Karen Eskildsen fra Hedensted, trædrejer Niels Skov fra Hygum, beton- og taskekunstner Susanne Didriksen fra Løsning, glaskunstner Astrid Munck fra Tørring, stof-kunstner Bodil Hedegaard Petersen fra Ølholm, pilefletter Birgit Jessen fra Tørring og keramiker Lillian Hansen fra Bredballe.

Kunsthåndværket i den nye butik kommer i mange former og farver. Foto: Mads Dalegaard

Huslejen er betalt af Tørring Handelsstandsforening, der har valgt at se pop-up butikken som en alternativ aktivitet i byen, nu hvor coronaen sætter en stop for at samle mange mennesker.

Butikken er betjent af kunsthåndværkerne selv og har åbent i samme tidsrum som byens øvrige butikker frem til 23. december, hvorefter det hele pakkes ned igen.

Der er god plads i lokalerne og i følge kunstnerne, der passer butikken, kommer mange flere gange for at være sikre på, de ikke har overset noget. Foto: Mads Dalegaard


Vi er meget overvældet over den store interesse.

Tove Jensen, glaskunstner
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 3

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Testcenter i Hedensted lukker

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 2

Annonce