Annonce
Tørring Folkeblad

Trine og Rebecca sælger landets største udvalg af byplakater fra en baggård i Tørring

Trine Frits Eriksen og Rebecca Line Larsen har efter flere år med webshoppen Homedec som et hobbyprojekt gået all in på shoppen og har lejet lokaler centralt i Tørring.  Foto: Mads Dalegaard
Webshoppen Homedec, der har base i Tørring, er gået fra at være et hobbyprojekt til at beskæftige tre mand.

Tørring: Markedet for personlig indretning og selvdesignede udsmykning til væggene er i stor vækst.

I hvert fald, hvis man spørger webshoppen Homedec i Tørring, der bl.a. sælger plakater og wallstickers (klistermærker til væggen red.), foruden en række dekorationsting og interiør til hjemmet.

Bag butikken, der i følge indehaverne selv har Danmarks største udvalg af byplakater, står de to veninder 31-årige Trine Frits Eriksen og 32-årige Rebecca Line Larsen, der er hhv.  multimedie-designer og grafiker.

De havde indtil foråret 2019 hver sin mindre webshop, som de drev på hobbyplan, men valgte en sen aften via telefonen at slå pjalterne sammen.

- Rebecca boede på det tidspunkt i Italien, men vidste hun i nær fremtid skulle hjem til Danmark og finde sig et arbejde. Samtidig vidste jeg også, at jeg skulle noget andet, fortæller Trine Frits Eriksen, der på det tidspunkt var i et barselsvikariat.

Pakkede om aftenen

Derfor foreslog hun sin veninde, at de skulle forsøge at gøre deres webshops til mere end hobbyprojekter.

Og som sagt så gjort. Med en rødglødende forbindelse mellem Italien og Tørring planlagde de to kvinder en samlet relancering af deres webshop 10. april 2019, hvorefter den nye shop hurtigt fik vind under vingerne.

- Om dagen passede jeg mit vikariat ved boghandlerkæden Kontur, og Rebecca var de første måneder stadigvæk i Italien, så jeg havde min wallstickers-maskine derhjemme, og når ungerne var puttet om aftenen, gav jeg mig til at printe og pakke ordrer, fortæller Trine Frits Eriksen, der har en datter på seks år og en søn på to.

Da Rebecca Line Larsen i september 2019 vendte hjem fra Italien med sin mand og to børn på hhv. fem og tre år, var webshoppen i så god gænge, at der var en fuldtidsstilling til hende hos Homedec, og i februar 2020 var der endnu en til Trine Frits Eriksen.

Rebecca Line Larsen har selv designet byplakater fra bl.a. Tørring. Foto: Mads Dalegaard

Samtidig tog de to kvinder springet og lejede lokaler i en baggård på Jernbanegade i Tørring, hvor der for år tilbage var en kjoleforretning.

- Som webshop betyder placeringen ikke så meget, det skulle bare være et sted mellem Tørring og Vejle, hvor vi hver især bor. Til gengæld bruger vi mange penge på markedsføring. Det ser vi som vores husleje, fortæller Trine Frits Eriksen.

I løbet af det seneste halve år har hun og Rebecca Line Larsen til trods for coronakrisen ansat yderligere en medarbejder og har desuden en person i arbejdsprøvning.  Samtidig er de på vej til at vokse ud af lokalerne på Jernbanegade, som de har opsagt til fordel for til januar at flytte ind i nye og større lokaler i den forhenværende træskofabrik på Torvegade i Tørring.

Annonce

Egne designs

De to iværksættere tror især, at webshoppens succes ligger i de mange personlige produkter.

- Folk kan designe deres egne plakater og wallstickers og så kommer rigtig mange også efter vores byplakater. Vi har selv designet nogle plakater fra bl.a. Tørring, Hedensted og Jelling, men vi køber også ind fra andre, så vi har et kæmpestort udvalg, fortæller Rebecca Line Larsen, der fører musen og kameraet, når byplakaterne skal designes.

Knap et år blev det til for Homedec i baggården på Jernbanegade i Tørring. Lokalet er opsagt pr. 1. januar til fordel for større forhold på den gamle træskofabrik på Torvegade i samme by. Foto: Mads Dalegaard

Begge kvinder er begejstret for iværksætteri. Rebecca Line Larsen har blandt andet rejsebloggen opdagelse.dk, og Trine Frits Eriksen er gift med Ebbe Maretty Sønderup, der har webshoppen Apuls.

- Jeg har været med til at hjælpe mange webshops i gang, og derfor tænkte jeg, at jeg også kunne selv. Det er nemt nok og ikke særlig farligt, når man kan lave det meste selv. Til gengæld er det meget tidskrævende, konstaterer Trine Frits Eriksen, inden hun gør klar til næste sending af plakater, der skal videre ud i verdenen fra baggården i Tørring.

Trine Frits Eriksen og Rebecca Line Larsen har brugt mange timer ved pakkebordet det seneste år. Foto: Mads Dalegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 17

Tørring Folkeblad

Bogsnak i Uldum Kær

Tørring Folkeblad

Klummen: Gå dig glæde til

Hedensted/Juelsminde Avis

Replik efter anklager om manglende visioner: Det giver mig anledning til at fortælle, hvad der egentlig står i budget 2021

Annonce