Annonce
Tørring Folkeblad

Trods hjemrejste italienere: Nyt bed and breakfast melder om udsolgt helt frem til september

43-årige Peter Nielsen, bestyrer af Camp Aastedbro, er ovenud tilfreds med de første uge som bed and breakfast-vært. De syv dobbeltværelser er booket helt ind i september - og der er samtidig masser af liv på teltpladsen. Arkivfoto: Morten Pape
43-årige Peter Nielsen og 38-årige Tina Begemann åbnede i juni deres splinternye bed and breakfast ved den 300 år gamle Åstedbro Kro. Lige siden er bookingerne strømmet ind - og det ser ikke ud til at stoppe.
Annonce

Aastedbro: Åstedbro Kro, den mere end 300 år gamle kro på Nørre Snedevej mellem Hvirring og Klovborg, blev i juli 2019 overtaget af det københavnske rengøringsfirma Suveren, som samtidig overtog teltpladsen og Åstedbrogrillen.

Stedet, som først var tiltænkt som opholdssted for firmaets udsendte medarbejdere, er siden blevet forvandlet til et bed and breakfast under navnet Camp Aastedbro, som bliver bestyret af kæresteparret 43-årige Peter Nielsen og 38-årige Tina Begemann.

Planen var at slå dørene op 1. maj, men grundet coronapandemien fandt åbningsdagen først sted 16. juni – og lige siden har det sjællandske værtspar ikke set sig tilbage.

- Det har været helt, helt fantastisk, udbryder Peter Nielsen – og tilføjer:

- Alle syv værelser har været booket lige siden åbningsdagen, ligesom vores to nye glamping-telte med rigtige senge har været. Vi har nu fuldt booket frem til september, som jo går uden for sæsonen, så det er helt overvældende.

Annonce

Gudenå og virus

Ifølge den 43-årige virksomhedsdirektør og kroejer ligger der flere årsager til grund for den hidtidige succes.

En stor del af Camp Aastedbros gæster kommer nemlig til enten før eller efter sejlads på Gudenåen, som har været en af sommerens helt store turistaktiviteter.

- Der er jo livlig aktivitet på Gudenåen, hvor vi både kan tilbyde de sejlende en attraktiv teltplads og luksuriøse overnatningsmuligheder. Og så er der naturligvis også coronaen, som er årsag til, at danskerne holder ferien hjemme i år. Så det er selvfølgelig dejligt, vi har fået en så god start, selvom det jo til dels er grundet tragiske årsager, siger Peter Nielsen, der tilmed har overværet et succesfuldt frieri på teltpladsen.

Annonce

Arrividerci, Åstedbro

Det er dog alligevel ikke alt, der er gået efter planen.

Den mere end 300 år gamle Åstedbro Kro på Nørre Snede Vej blev i 2019 købt af Peter Nielsen, der er direktør i et københavnsk rengøringsfirma. Stedet var i første omgang tænkt at fungere som opholdssted for udsendte medarbejdere fra Sjælland, men er nu blevet lavet om til bed and breakfast. Arkivfoto: Morten Pape

De italienere, som tidligere på året overtog Åstedbrogrillen, og som ville forvandle den til et autentisk italiensk spisested og servere morgenmad for de overnattende gæster, er nemlig allerede rejst hjem – blot 42 dage efter deres ankomst.

- Det gik desværre ikke, som hverken vi eller de havde håbet. Jeg tror ikke, de for alvor formåede at tilpasse sig dét, gæsterne gerne ville have, så nu skal vi tilbage det gode, gamle klassiske danske grillmad, siger Peter Nielsen, der nu er på udkig efter en ny lejer, mens han ser spændt frem mod fremtiden.

- Vi skal i gang med at udvikle stedet, og vi skal have liv i den gamle kro igen. Så vi håber, vi i fremtiden kan være vært for alt fra bryllupsarrangementer og konfirmationer til juleaftener for hele familien, fortæller han.


Vi har nu fuldt booket frem til september, som jo går uden for sæsonen, så det er helt overvældende.

Peter Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Politirapporten uge 37

Tørring Folkeblad

Mediegrafiker fik bronze

Annonce