Annonce
Tørring Folkeblad

Ud med salaten: Ny forpagter vil føre grill tilbage til udgangspunktet

Jan Hyldborg og Gitte Albertsen har for en måneds tid siden overtaget forpagtningen af Åstedbro Grill på Nørre Snedevej ved Rask Mølle. Foto: Michael Svenningsen
Jan Hyldborg og Gitte Albertsen har overtaget forpagtningen af Åstedbro Grill fra Sarah Christensen.
Annonce

Åstedbro: Hvis du er til store salater eller friture-forskrækket, så er det nok ikke Åstedbro Grill, du fremover skal lægge vejen forbi.

Sådan lyder det råt for usødet fra den nye forpagter af grille0.n klovborgenseren Jan Hyldborg. I forbindelse med salget af Åstedbro Kro, hvis grund grillen står på, overtog han sammen med sin samlever Gitte Albertsen forpagtningen af den lille grill fra Sarah Christensen i begyndelsen af juli måned.

- Der står ikke slankekur på skiltet, og vi har ikke intentioner om at være en café. Her er pølser, pomfritter, burger og friture, lyder det fra Jan Hyldborg, der sammen med Gitte Albertsen dog også har tilføjet smørrebrød, spareribs og stjerneskud til menukortet.

Efter en lille måneds tid med grillen er Gitte Albertsen, der er tilflytter fra Lolland, så småt ved at lære stamgæsterne at kende. - De er endda begyndt at hilse på mig ved købmanden. Det var der ingen, der gjorde for fire uger siden, så det er lidt sjovt, fortæller hun. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

En drøm

Han er oprindeligt udlært VVS'er og er selvstændig med virksomheden Hyldborg Montage, men har altid drømt om at have sin egen pølsevogn. Vel at mærke den helt klassiske af slagsen.

Derfor var det også en drøm, der gik i opfyldelse, da den tidligere forpagter for nylig kontaktede ham for at høre, om han var interesseret i at overtage forpagtningen af Åstedbro Grillen.

- For at gøre en lang historie kort, så var jeg egentlig bare forbi for at hente aftensmad herude, men så kom jeg til at sige, at jeg måske godt kunne være interesseret i at overtage grillen også, lyder det med et grin fra Jan Hyldborg.

Annonce

Stamgæster hilser

På grund af sin anden virksomhed vil han primært være at finde i Åstedbro sidst på dagen. For det meste vil det derfor være samleveren Gitte Albertsen, man møder i grillen.

Hun sagde ved udgangen af 2018 sit job i ejendomsmæglerbranchen på Lolland op for at flytte sammen med Jan Hyldborg i Klovborg.

Uden lokalkendskab i det midtjyske har det dog været svært for Gitte Albertsen at finde nyt arbejde i sin branche.

- Jeg har en fortid i restaurationsbranchen, så helt ukendt er det heller ikke for mig. Vores drøm er at kunne skabe nok omsætning herude, så vi kan få grillen til at være "Steffs Place", altså det fulde koncept fra Steff Houlberg, fortæller Gitte Albertsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Sat til vægs af et marsvin

Annonce