Annonce
Tørring Folkeblad

Udklædte børn samler ind til SOS Børnebyer

Kom allerede udklædt fra starten, lyder opfordringen før fastelavnsfest i Tørring. PR foto
Annonce

Tørring: Når foreningerne i Tørring søndag 3. marts inviterer til fastelavnsfest og børnegudstjeneste vil der samtidig være en velgørende indsamling.

Der er tradition for, at der ved fastelavnsfesten samles ind til børn i verden, og i år er indsamlingsmålet igen SOS-Børnebyerne. Fastelavnsfesten er gratis at deltage i, men arrangørerne opfordrer til, at børn og voksne i stedet tager lidt lommepenge med til indsamlingsformålet. Der vil også være mulighed for at give et indsamlingsbidrag i kirken.

Arrangementet begynder i Tørring Kirke kl. 14, hvor sognepræst Janus Kirk Faaborg er klar med en gudstjeneste i børnehøjde. Bagefter går alle i optog ud af kirken med fanerne i spidsen op til Gudenåhallen, hvor der vil være fastelavnsboller, sodavand og kaffe, kåringen af den sjoveste og flotteste udklædte og selvfølgelig tøndeslagning.

Bag arrangementet står Menighedsrådet for Tørring og Hammer sogne, KFUM-spejderne (Åfolket), Handelstandsforeningen, Børneklubben, Gudenåen Y´s Mens Club, Tørring Håndværker- & Borgerforening og Tørring Idrætsforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Stranden skal være for alle

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Åben toghave

Tørring Folkeblad

Når ånderne banker på

Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce