Annonce
Tørring Folkeblad

Udstationeret på Uldum Apotek: Her kender man kunderne bedre

Marie Jørgensen har den seneste uge været udstationeret på Uldum Apotek. Foto: Ingrid Trier
I løbet af uddannelsen til farmakonomelev skal man udstationeres på et andet apotek. 25-årige Marie Jørgensen, der til hverdag står i lære på Skanderborg Apotek, var i sidste uge forbi Uldum Apotek.
Annonce

Tørring/Uldum: Jeg har selv bedt om at blive udstationeret i Uldum, fordi det er et landapotek og noget andet end det apotek, jeg normalt er på.

Sådan fortæller den 25-årige farmakonom-elev Marie Jørgensen, der i sidste uge var på en uges udstationering på Uldum Apotek og filialerne i Tørring og Nørre Snede. Hun er på andet år af sin uddannelse og er til hverdag farmakonomelev på Skanderborg Apotek. I Uldum har hun bl.a. oplevet et apotek, hvor pakning og forsendelse af medicin fylder væsentlig mere end på byapoteket i Skanderborg. Også kundekontakten er anderledes, end det hun er vant til.

- Man kan godt mærke, at kunderne og medarbejderne kender hinanden i højere grad end i Skanderborg, lyder det fra Marie Jørgensen.

Annonce

Kemi og kundekontakt

Hun er oprindeligt fra Gl. Sole ved Øster Snede, men bor i dag i Kattrup ved Hovedgård. I farmakonomuddannelsen, der er en tre-årig uddannelse har Marie Jørgensen fundet en "alt i én-uddannelse", der passer perfekt til hende. I alle tre år står man som farmakonomelev i lære på det samme apotek, kun afbrudt af skoleophold af to til tre ugers varighed på farmakonomskolen i Hillerød, samt i alt fire ugers udstationering på andre apoteker eller sygehuse.

- Som farmakonom har man mange forskellige arbejdsopgaver, Jeg kan godt lide kemi og matematik og er også rigtig glad for kundekontakten. Jeg kan godt lide at hjælpe og vejlede og give den viden om medicin videre, som jeg har tilegnet mig, fortæller Marie Jørgensen, der med sig i bagagen desuden har en massør- og en makeup-artist-uddannelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce