Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport Tørring uge 32

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Hammer: Politiet leder efter to gerningsmænd med store fødder, der natten til søndag forsøgte at stjæle en gul havetraktor.

Tyveriforsøget foregik ved Viborg Hovedvej ved Hammer nær Tørring, hvor to mænd i tidsrummet mellem klokken 02.00 og 06.00 forsøgte at slippe af sted med havetraktoren, hvilket ikke lod sig gøre.

De to mænd har sat sig skoaftryk nær havetraktoren, som fortæller politiet, at der er tale om gerningsmænd, der benytter store sko.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Uldum: Brandvæsnet blev ved firetiden torsdag morgen kaldt til Uldum for at slukke en brand i en mindre lade på Haurumvej. Det lykkedes at slukke branden i laden, som formentlig var opstået i forbindelse med tørring af nogle græsfrø. Politiet er i gang med at undersøge, om det er en defekt elinstallation, der har forårsaget branden. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Lindved: En ukendt gerningsmand troede formentlig, han havde gjort et mindre kup, da han i perioden mellem søndag kl. 17 og mandag kl. 6 smadrede en rude og stjal en række nøgler til firmakøretøjer.

Desværre for vedkommende havde han ikke helt tænkt sin plan til ende, for da han gik ud for at køre væk i bilerne, måtte han konstatere, at ingen af dem holdt på matriklen på Lindevej i Lindved.

Tyven måtte således forlade gerningsstedet med uforrettet sag, mens firmaet kunne melde "intet stjålet".

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Lindved: Der har været indbrud i en villa på Lindevej i Lindved i tidsrummet mandag 3. august kl. 18 til tirsdag kl. 6. Tyven har knust en rude og har rodet rundt inde i villaen. Der er stjålet computer og værktøj, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Landbetjent Michael Tranholm - Træffetid hver torsdag fra kl. 14-17 - på Tørring Borgerservice, Gudenåcentret - Tlf . 51 24 92 09 - Evt.: Horsens Politi, tlf. 114 (www.politi.dk).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce