Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 1

Landbetjent Michael Tranholm - Træffetid hver torsdag fra kl. 14-17 - på Tørring Borgerservice, GudenåCentret - Tlf . 51 24 92 09 - Evt.: Horsens Politi, tlf. 114 (www.politi.dk). Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Landbetjent Michael Tranholm - Træffetid hver torsdag fra kl. 14-17 - på Tørring Borgerservice, Gudenåcentret - Tlf . 51 24 92 09 - Evt.: Horsens Politi, tlf. 114 (www.politi.dk).

Lindved: Udbyttet blev designlamper og to Georg Jensen-kander, da et hus på Mølleager i Lindved blev udsat for indbrud. Indbruddet skete mellem 30. januar kl. 11 og 1. januar kl. 10.15, og tyven kom ind i huset ved at afliste en rude til bryggerset, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Ølholm

En 45-årig kvinde er under mistanke for at have kørt spirituskørsel, da hun 1. januar kl. 21.02 kom kørende på Ølholm Bygade i østgående retning i sin bil. Hun overså en bil, der var parkeret på vejen og kørte ind i en, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Tørring

Det var formentlig en lampe, der nytårsaften tændte ild i en madras på førstesal i en ejendom på Nordre Fælledvej i Tørring, vurderer brandinspektør Aqqaluk Pedersen fra Sydøstjyllands Brandvæsen.

Brandvæsnet rykkede ud klokken 22.02, og da var madrassen stort set udbrændt, men mandskabet sørgede for efterslukning og ventilation, fortæller inspektøren.

Beboerne var hjemme og forsøgte selv at slukke madras-branden med nogle tæpper, og i den forbindelse fik en mand mindre forbrændinger i ansigtet, oplyser han.

- Det var ikke alvorligt, men han blev tilset i en ambulance, siger Aqqaluk Pedersen.

Annonce

Uldum

En 88-årig mand slap uden skrammer, da han torsdag kl. 17.19 af ukendte årsager væltede på sin knallert på cykelstien på Skanderborgvej ved Uldum.

En forbipasserende tilkaldte en ambulance, der dog kunne køre manden hjem, idet han var uskadt, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Tørring

Et hus på Sønderbrogade i Tørring blev mellem fredag kl. 15 og søndag kl. 03.50 udsat for indbrud. En nordvendt terrassedør var brudt op, og der var stjålet designlamper, et Omega-ur og nogle Georg Jensen-skåle, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Hjortsvang

En lastbil, der holdt parkeret på Vesterbyvej i Hjortsvang, blev mellem lørdag kl. 17 og søndag kl. 12 ud sat for hærværk. Et kanonslag var blevet placeret på forruden og sprængt, hvilke ødelagde forruden på lastbilen, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Uldum

En 44-årig mand fra Vejle blev natten til mandag kl. 01.33 standset på Kirkegade i Uldum og sigtet for at køre bil i spirituspåvirket tilstand, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Sat til vægs af et marsvin

Annonce