Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 1

Landbetjent Michael Tranholm - Træffetid hver torsdag fra kl. 14-17 - på Tørring Borgerservice, GudenåCentret - Tlf . 51 24 92 09 - Evt.: Horsens Politi, tlf. 114 (www.politi.dk). Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Tørring: Tre institutioner i Tørring har hen over jul og nytår været udsat for indbrud.

Mellem kl. 22 tirsdag og kl. 7 onsdag gik det ud over en institution for autister på Nordre Fælledvej i Tørring. Der var opbrudt et vindue til et kontor, men umiddelbart ikke stjålet noget, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Mellem fredag kl. 22 og lørdag kl. 7 var der indbrud i Specialområde Autisme på Skolevænget i Tørring. Her blev et vindue opbrudt til et mødelokale, men heller ikke her blev der stjålet noget.

Endelig gik det ud over Tørring Børnehus på Drosselvej, der mellem lørdag før jul og onsdag også blev udsat for indbrud. Et vindue var brudt op samt nogle personaleskabe, men også her var der intet udbytte.

Annonce

Tørring

En mand fra Tørring ringede fredag kl. 13.45 til Sydøstjyllands Politi.

Han var godt træt af to unge mænd, der fræsede rundt i Tørring, den ene på en scooter og den anden på en crosser. Det larmede en del, og der blev skabt nogle trafikfarlige situationer.

Der blev sendt en patrulje derud, og betjentene fik held til at få standset de to knallertkørere.

De fik efterfølgende adskillige bøder for overtrædelse af færdselsloven.

Det drejer sig om to unge mænd. Den ene er 17 år, og den anden er 18 år. De var ikke påvirket af spiritus eller lignende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Sat til vægs af et marsvin

Annonce