Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 16

Politiassistent Michael Tranholm. Lindved og Tørring Lokalpoliti i Gudenåcentret i Tørring. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Tørring: Lægehuset på Torvegade i Tørring havde i tidsrummet fra mandag 19. april kl. 21 til torsdag 22. april kl. 7.41 ubudne gæster.

Sydøstjyllands Politi fortæller, at vedkommende tiltvang sig adgang ved at brække et vindue op, men at der ikke umiddelbart blev stjålet noget under indbruddet.

Tørring

Fra et ulåst skur blev der mellem mandag 19. april kl. 19 og tirsdag 20. april kl. 16.45 stjålet en scooter fra et ulåst skur på Vejlevej ved Tørring.

Tyveknægten må dog næsten formodes at være blevet slemt skuffet, for scooteren - der er af mærket Gilera Runner - er kendetegnet ved, at den er knust på højre side og således ikke kan køre.

I øvrigt er den sort og rød, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Uldum

Sydøstjyllands Politi fortæller, at der er blevet stjålet en gul Yardman havetraktor fra Hesselballevej ved Uldum. Angiveligt skubbede gerningsmanden traktoren ud til vejen fra siden af en staldbygning, hvorefter den blev kørt bort. Det skete i tidsrummet fra fredag 16. april kl. 15 til mandag 19. april kl. 10.

Annonce

Tørring

Heldigvis udviklede det sig aldrig faretruende, da der opstod en mindre naturbrand i nærheden af spejderhytten på Aagade i Tørring, men alligevel er Falck nu ude på sociale medier med en henstilling til, at forældre tager en snak med deres børn om faren ved åben ild.

Ifølge Falck blev et par drenge i 10-års alderen nemlig set forlade stedet kort inden branden blev opdaget, og særligt i den seneste tørre tid er risikoen for brand i naturen stor, hvorfor man skal være "ualmindelig forsigtig".

Politikommissær Martin Frandsen fra Sydøstjyllands Politi ønsker ikke at gå i detaljer med branden.

- Den blev slukket med en spand vand, og nu undersøger vi, hvad der er op og ned. Men derudover kan jeg ikke udtale mig yderligere, siger han.

Der skete ingen skader i forbindelse med den minimale brand.

Annonce

Rask Mølle

En 21-årig mandlig bilist blev søndag 25. april klokken 00.40 standset af politiet, da han kom kørende på Boring.

Et pust i alkometret viste en promille på 0,9, så den 21-årige fra lokalområdet måtte afbryde kørslen og tage med politiet for at få taget en blodprøve, der skal vise den endelig promille på den unge mand, som nu er sigtet for at have kørt bil med for mange promiller i blodet.

Det oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Tørring

Omkring 200 kvadratmeter med græs ved Nørremarksvej ved Hammer brændte lørdag 24. april tæt på middagstid. Brandvæsenet blev tilkaldt og havde slukket branden, da politiet kom frem til naturbranden. Årsagen til, at der var gået ild i græsset, er ukendt.

Det oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Tørring

En bil vakte fredag aften 23. april ved 18.30-tiden politiets opmærksomhed, da den kom kørende på Gudenåvej ved Åle. Derfor signalerede politiet, at chaufføren skulle standse bilen.

Reaktionen fra bilisten var modsat, og politiet satte efter bilen og fik den senere standset på Bredgade i Tørring. Her viste det sig, at chaufføren bare var en 16-årig dreng fra lokalområdet, at bilen var stjålet, og desuden er der mistanke om, at den unge bilist i den stjålne bil var påvirket af euforiserende stoffer.

Det fortæller vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi, som tilføjer, at ingen var udsat for fare, da politiet satte efter bilen.

Landbetjent Michael Tranholm - Træffetid hver torsdag fra kl. 14-17 - på Tørring Borgerservice, Gudenåcentret - Tlf . 51 24 92 09 - Evt.: Horsens Politi, tlf. 114 (www.politi.dk).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 17

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Klummen: Gå dig glæde til

Hedensted/Juelsminde Avis

Replik efter anklager om manglende visioner: Det giver mig anledning til at fortælle, hvad der egentlig står i budget 2021

Annonce