Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 18

Politiassistent Michael Tranholm. Lindved og Tørring Lokalpoliti i Gudenåcentret i Tørring. Politi, borgerservice, Sydøstjyllands Politi. Onsdag 6. januar 2021. Foto: Mads Dalegaard

Rask Mølle: Det vakte politiets opmærksomhed mandag i sidste uge, da en bilist med trailer kørte for hurtigt på Hovedgaden i Rask Mølle.

Da han blev bragt til standsning, kunne patruljen efterfølgende konstatere, at han havde en promille over det tilladte.

Ud over den sigtelse kunne manden, der var 57 år og fra Rask Mølle, også tage imod en bøde for at køre uden sele.

Annonce

Åstedbro: En 25-årig mand fra Hovedgård slap med skrækken, efter han torsdag kl. 11.46 forulykkede i en soloulykke på Nørre Snedevej ved Åstedbro.

Ifølge Sydøstjyllands Politi kom manden kørende i østlig retning, da han i forbindelse med et vognbaneskift til en vigeplads ramte grøftekanten.

Konsekvensen blev, at bilen rullede rundt på taget.

Tørring: Sydøstjyllands Politi har nu en opgave i at finde hoved og hale i et mindre færdselsuheld, hvor to parter kørte sammen ved en rundkørsel på Viborg Hovedvej ved Tørring.

I hvert fald er en 27-årig kvinde fra Østbirk og en 52-årig mand fra Horsens ikke enige i, hvem der bærer skylden for det sammenstød, der fandt sted torsdag 6. maj kl. 13.15.

Den ene mener, at der blev kørt op bagi vedkommende i forbindelse med, at man holdt stille ved rundkørslen. Den anden beretter, at den forankørende bakkede tilbage i forenden af bilen.

Ingen kom til skade.

Landbetjent Michael Tranholm - Træffetid hver torsdag fra kl. 14-17 - på Tørring Borgerservice, Gudenåcentret - Tlf . 51 24 92 09 - Evt.: Horsens Politi, tlf. 114 (www.politi.dk).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Replik: Det er en myte, som politiske modstandere vil pådutte Nye Borgerlige, at vi ønsker at fjerne ydelserne fra de ældre

Tørring Folkeblad

Lån bøger i brugsen

Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 24

Tørring Folkeblad

Åbent køkken

Annonce