Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 21

Lindved og Tørring Lokalpoliti i Gudenåcentret i Tørring. Politi. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Aale: Tirsdag aften 25. maj blev Aale Hjortsvang Børneby på Pogensvej 5 ramt af indbrud.

En rude blev knust med en form for flise, og vinduet fungerede derved som adgangsvej for gerningsmanden.

Det er uvist, hvad der blev taget fra stedet. Sydøstjyllands Politi fik anmeldelsen ved 23.20-tiden.

Annonce

Tørring

60 stjålne gasflasker fra et byggecenter i Kolding blev i weekenden 22-23. maj fundet på en adresse i Tørring. Det bekræfter Sydøstjyllands Politi, som dog ikke ønsker at uddybe omstændighederne nærmere på grund af den igangværende efterforskning.

Gasflaskerne blev stjålet fra Davidsen Tømmerhandel på Platinvej, og ifølge Palle Thomsen, administrerende direktør for Danske Byggecentre, er tyveri af gasflasker noget, som byggemarkederne generelt kæmper med.

- Det er faktisk et temmeligt stort problem, siger Palle Thomsen og føjer til:

- Det er lidt sæsonbetonet, og det sker gerne op til ferieperioder. Det er noget, der har været et problem i det seneste års tid, hvor vi har oplevet rigtig mange tyverier, siger han, der ikke kan sætte et konkret antal på.

De 60 gasflasker, der blev stjålet fra Davidsen Tømmerhandel blev fundet få timer efter tyveriet. Der var monteret en gps på en af gasflaskerne, som var med til at hjælpe politiet på sporet af dem.

- Det fungerer på den måde, at vi har gps i nogle af flaskerne, og gps'erne sender kun på en gang i mellem. Det gør, at banditterne ikke lige kan se, om der er en gps monteret, hvis de scanner dem. Når vi kan se, at en gasflaske har flyttet sig, så prøver vi at se, hvor vi kan finde signalet igen, siger Palle Thomsen.

Det er cirka et år siden, at der begyndte at blive monteret gps'er på gasflasker. Siden er det lykkedes at opspore adskillige stjålne gasflasker.

- Vedkommende i Tørring har vi været ude ved flere gange, fortæller Palle Thomsen.

Landbetjent Michael Tranholm - Træffetid hver torsdag fra kl. 14-17 - på Tørring Borgerservice, Gudenåcentret - Tlf . 51 24 92 09 - Evt.: Horsens Politi, tlf. 114 (www.politi.dk).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Replik: Det er en myte, som politiske modstandere vil pådutte Nye Borgerlige, at vi ønsker at fjerne ydelserne fra de ældre

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Lån bøger i brugsen

Tørring Folkeblad

Åbent køkken

Annonce