Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 3

Landbetjent Michael Tranholm - Træffetid hver torsdag fra kl. 14-17 - på Tørring Borgerservice, GudenåCentret - Tlf . 51 24 92 09 - Evt.: Horsens Politi, tlf. 114 (www.politi.dk). Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Landbetjent Michael Tranholm - Træffetid hver torsdag fra kl. 14-17 - på Tørring Borgerservice, Gudenåcentret - Tlf . 51 24 92 09 - Evt.: Horsens Politi, tlf. 114 (www.politi.dk).

Ølholm: Af uvisse årsager endte tre biler onsdag morgen kl. 6.51 med at køre ind i hinanden på Midtjyske Motorvej mellem Lindved og Ølholm - tættest på sidstnævnte.

Bilisterne kom kørende i sydgående retning, forklarer vagthavende Jeppe Thranum fra Sydøstjyllands Politi, som understreger at ingen kom til skade under uheldet.

Ligeledes kunne alle selv bugsere sig ind i nødsporet, hvor de holdt da politiet nåede frem. Her kunne det afslutningsvis konstateres, at oprydningsarbejdet krævede en så beskeden indsats, at det ikke fik indvirkning på morgentrafikken.

Annonce

Tørring

Kirkens Korshær har natten til onsdag været udsat for indbrud i butikken på Torvegade i Tørring. Her er en eller flere ukendte gerningsmænd kommet ind ved at knuse en rude i terrassedøren, og inde i butikken er et pengeskab brudt op. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Der er ingen meldinger om, hvorvidt der er stjålet noget fra butikken, men de frivillige står med et omfattende oprydningsarbejde, idet gerningsmændene også har smidt hvid maling ud over gulvet i butikken og på kontoret.

Annonce

Tørring

Tre biler kørte sammen på motorvejen i sydgående retning ved Tørring tidligt torsdag morgen. Uheldet skete, da en 36-årig mand fra Tørring for sent opdagede en hård opbremsning og derfor ramte ind i den forankørende bil, der blev ført af en 51-årig mand fra Viborg. Han ramte ind i bilen foran, som blev ført af en 39-årig mand fra Sdr. Felding. Det oplyser Sydøstjyllands Politi. Der skete ifølge politiet ingen personskade ved uheldet.

Annonce

Tørring

Søndag kl. 23.17 var der indbrud i frisørsalonen Zsa Zsa Zu på Vongevej i Tørring.

Et nordvestvendt vindue var opbrudt, formodentlig med et koben, og der var stjålet et ukendt kontaktbeløb, fremgår det af døgnrapporten fra Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Sat til vægs af et marsvin

Annonce