Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 3

Landbetjent Michael Tranholm - Træffetid hver torsdag fra kl. 14-17 - på Tørring Borgerservice, GudenåCentret - Tlf . 51 24 92 09 - Evt.: Horsens Politi, tlf. 114 (www.politi.dk). Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Ølholm: DS Klejnsmede på Anker Andersens Vej i Ølholm blev mellem onsdag 16. januar og torsdag 17. januar udsat for indbrud.

Der blev knust en rude i glasdør og stjålet værktøj, blandt andet Milwaukee vandpumper og varmepumper og en plasmaskærer af mærket Løwner, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Tørring

En 37-årig mand fra Tørring omkom torsdag 17. januar kort efter klokken 8.30 i forbindelse med en arbejdsulykke i Taps ved Christiansfeld.

Den 37-årige var ansat i et firma, der torsdag morgen var i gang med at fælde et stort træ. Ved fældningen faldt træet ikke på den måde, arbejderne havde planlagt, hvilket resultererede i, at den 37-årige blev ramt af træet og afgik efterfølgende ved døden.

Der var en helikopter ude på stedet, fordi manden umiddelbart efter ulykken var bevidstløs. Derfor ville man have ham fløjet til Odense Universitetshospital, men han nåede at blive erklæret død på stedet. Arbejdstilsynet har været ude og lave deres undersøgelser. Det fremgår af politiets døgnrapport.

Annonce

Rask Mølle

Et hus på Cikorievej i Rask Mølle blev mellem fredag 18. januar kl. 06.30 og søndag kl. 16.25 udsat for indbrud. En terrassedør blev opbrudt og huset gennemrodet, men der er ikke overblik over, hvad der er stjålet, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Rask Mølle

Dagli' Brugsen i Rask Mølle blev lørdag 19. januar om aftenen udsat for væbnet røveri. Læs mere.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 28

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce