Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 30

Landbetjent Michael Tranholm - Træffetid hver torsdag fra kl. 14-17 - på Tørring Borgerservice, GudenåCentret - Tlf . 51 24 92 09 - Evt.: Horsens Politi, tlf. 114 (www.politi.dk). Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Tørring: Tyve slap af sted med designermøbler, da der natten til onsdag var indbrud i en villa på Sønderbrogade Tørring.

Ifølge videoovervågning skete indbruddet mellem kl. 04.19 og 04.24. Der blev knust en rude i en terrassedør. Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger op, hvad der er stjålet.

Annonce

Tørring

Tre biler var forrige tirsdag kl. 13.05 involveret i et færdselsuheld på Viborg Hovedvej.

En 38-årig mand ville svinge til venstre ind ad en indkørsel. Det førte til, at en 64-årig mand bremsede pludseligt. En bagvedkørende bil, ført af en 69-årig mand fra Skive, kunne ikke nå at bremse og ville undvige ved at overhale og ramte derved den 38-åriges bil.

Ifølge Sydøstjyllands Politi skete der kun materiel skade.

Annonce

Lindved

En 41-årig kvinde fra Vejle blev natten til torsdag kl. 00.50 standset og sigtet for spirituskørsel på Viborg Hovedvej ved Lindved, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Lindved

Kiosken i Lindvedhallen på Sognegårdsvej har været udsat for indbrud mellem onsdag kl. 19 og torsdag kl. 8. Der er opbrudt et vindue og stjålet en kasse Tuborg og en kasse Faxe Kondi, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Lindved

Dagli’brugsen på Agersbølvej i Lindved blev torsdag kl. 2.39 udsat for indbrud. Ukendte gerningsmænd brød et vindue til et kontor op og stjal et pengeskab, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Lindved

En beboer på Mølleager i Lindved opdagede torsdag morgen, at terrassedøren ind til naboens hus stod åben. Det viste sig, at der havde været indbrud. Det er sket mellem mandag kl. 13.15 og torsdag kl. 8. Det er uvist, hvad der er stjålet, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Aale

Mellem lørdag kl. 12 og søndag kl. 13, blev der stjålet to motorsave af mærket Stiga fra en garage på Brædstrupvej i Aale, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Landbetjent Michael Tranholm - Træffetid hver torsdag fra kl. 14-17 - på Tørring Borgerservice, Gudenåcentret - Tlf . 51 24 92 09 - Evt.: Horsens Politi, tlf. 114 (www.politi.dk).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Sat til vægs af et marsvin

Annonce