Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 35

Landbetjent Michael Tranholm - Træffetid hver torsdag fra kl. 14-17 - på Tørring Borgerservice, GudenåCentret - Tlf . 72 58 33 09 - Evt.: Horsens Politi, tlf. 114 (www.politi.dk). Arkivfoto: Michael Bager
Annonce
Annonce

Tørring:

En beboer på Sønderbrogade i Tørring fik en ubehagelig overraskelse, da han natten til forrige tirsdag, kl. 00.35 kom hjem til sit hus.

Her var en indbrudstyv i gang med at løbe fra huset. Beboeren så, at tyven kørte fra stedet i en hvid personbil, men så ikke yderligere. Det viste sig, at en terrassedør var opbrudt, og hele huset gennemrodet. Der var stjålet smykker og spiritus. Sydøstjyllands Politi efterlyser vidner, der har set en hvid personbil i området op det tidspunkt.

Annonce

Lindved

En villa på Mølleager i Lindved blev mellem mandag kl. 16 og tirsdag kl. 14.49 i sidste uge udsat for indbrud.

Et vindue til et værelse var brudt op, formodentlig med et koben, og huset rodet igennem, fortæller Sydøstjyllands Politi. Der blev stjålet en del sølvtøj, en slipsenål og en kaffekande i sølv, sølvbestik, et smykkeskrin og et guldur.

Annonce

Tørring

Fredag eftermiddag kl. 18.50 skete der et uheld på Kirkevej i Tørring.

En 18-årig bilist kom kørende ad Kirkevej forbi en flok cyklister. Af ukendte årsager standsede han bilen og bakkede tilbage mod cyklisterne, der sprang af cyklerne. Bilisten kørte derefter over en cykel tilhørende en 12-årig dreng. Der skete kun materiel skade ved uheldet, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Booktalks på bibliotekerne

Annonce