Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 39

Landbetjent Michael Tranholm - Træffetid hver torsdag fra kl. 14-17 - på Tørring Borgerservice, GudenåCentret - Tlf . 51 24 92 09 - Evt.: Horsens Politi, tlf. 114 (www.politi.dk). Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Tørring: Ifølge Sydøstjyllands Politi har en villa på Vongevej været udsat for indbrud mellem mandag kl. 11 og fredag 13.30. Der er opbrudt et vindue og stjålet designermøbler, stole og vaser.

Annonce

Hammer

Et voldsomt trafikuheld på Viborg Hovedvej nær Hammer søndag morgen har beskadiget et hus så voldsomt, at politiet bad Beredskabsstyrelsen om at rykke ud og sikre villaen mod yderligere skader.

Sydøstjyllands Politis vagtchef oplyser, at uheldet skete omkring kl. 7.30, da en 57-årig mand fra Tørring kørte mod syd ad Viborg Hovedvej med 80-90 km/t.

Det er usikkert, om han fik et ildebefindende eller faldt i søvn, men i et sving fik bilens dæk fat i rabatten, og manden mistede kontrollen over bilen. Den fortsatte direkte ind i en indkørsel, hvor den ramte to parkerede varebiler med så stor kraft, at varebilerne blev skubbet ind i villaen.

Den 57-årige kom kun lettere tilskade.

Vagtchef Jeppe Thranum fra Sydøstjyllands Politi forklarer om husets tilstand:

- Det er en toplansvilla, og uheldet gav så stort tryk på gavlen, at det har været nødvendigt at sikre huset mod yderligere skade. Ofte vil det være en sag for ejernes forsikringsselskab, men her vurderede vi, at det for at undgå skader var nødvendigt at bruge Beredskabsstyrelsen til at lave understøttelse af huset, indtil det videre forløb kan afklares med ejers forsikring, siger Jeppe Thranum.

Annonce

Tørring

En villa på Slårupvej i Tørring blev mellem onsdag kl. 16 og lørdag kl. 9.15 udsat for indbrud, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Der blev brudt et soveværelsesvindue op, men det er endnu ikke opgjort, hvad der blevet stjålet.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Grundtvig for nydanskere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Teater på sognegården

Tørring Folkeblad

BID bliver virtuelt

Annonce