Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 41

Landbetjent Michael Tranholm - Træffetid hver torsdag fra kl. 14-17 - på Tørring Borgerservice, GudenåCentret - Tlf . 51 24 92 09 - Evt.: Horsens Politi, tlf. 114 (www.politi.dk). Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Uldum: Sydøstjyllands Politi er på jagt efter en indbrudstyv, der for knap en måned siden brød ind i en villa på Industrisvinget i Uldum.

Under indbruddet blev der stjålet en pung, hvilket også er grunden til, det først blev anmeldt til politiet mandag morgen.

I flere butikker har gerningsmanden nemlig gentagne gange brugt et Mastercard fra pungen til at betale med den kontaktløse funktion for i alt 3000 kr, oplyser politiet.

Annonce

Tørring

En ubuden gerningsmand skaffede sig formentlig adgang via en ulåst dør, da han i perioden fra 1. september til 6. oktober stjal værktøj til en værdi af præcis 8009 kr. fra en garage på Vibevej i Tørring. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Under indbruddet stjal han blandt andet en motorsav, to benzindunke, en værkstøjskasse og en boremaskine.

Det vides ikke, hvorfor indbruddet først er anmeldt nu.

Annonce

Tørring

Sydøstjyllands Politi beder borgere i særligt Tørring-området om at være opmærksom på en udenlandsk udseendet mand, som falbyder skindjakker.

Advarslen kommer efter en episode torsdag kl. 19.15, hvor vedkommende henvendte sig til en tilfældig person på Grønnegade med et tilbud om at købe fem skindjakker til 6000 kr.

- Vi ved ikke, om der var forsøg på tricktyveri, men i hvert fald vil han have anmelder til at køre med i bil til nærmeste hæveautomat, hvilket bliver afstået, siger fungerende vicepolitiinspektør Poul Steffensen fra Sydøstjyllands Politi.

Manden beskrives som engelsktalende på ca. 55 år gammel med sort hårfarve.

Annonce

Tørring

I løbet af weekenden har ukendte gerningsmænd brudt ind i to forretninger på Torvegade i Tørring samt lægehuset, oplyser politiet. Alle steder har vedkommende skaffet sig adgang ved at bryde enten en dør eller et vindue op.

Fra lægehuset er stjålet ca. 6000 kr. i kontanter, oplyser politiet. Derudover er der ikke umiddelbart stjålet noget.

- Det er et bredt tidsrum, men har man set noget mistænkeligt, vil vi gerne vide det, siger politikommissær Steffen Wolf fra Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Grundtvig for nydanskere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Teater på sognegården

Tørring Folkeblad

BID bliver virtuelt

Annonce