Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens Politirapport uge 7

Landbetjent Michael Tranholm - Træffetid hver torsdag fra kl. 14-17 - på Tørring Borgerservice, GudenåCentret - Tlf . 51 24 92 09 - Evt.: Horsens Politi, tlf. 114 (www.politi.dk). Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Tørring: Bilister på Viborg Hovedvej måtte i et par timer døje med ekstra transporttid, da en sættevogn mandag 11. februar kl. 11.12 faldt af og blokerede dele af kørebanen.

Ifølge Sydøstjyllands Politi faldt sættevognen af på grund af en løsnet kongetap - en bolt, der holder sættevognen fast på køretøjet. De nærmere omstændigheder er dog endnu ikke klarlagt.

Det fremgår ikke af politiets døgnrapport, hvad føreren - en 42-årig mand fra Grindsted - havde med i lasten, men det blev blandt andet spredt ud over cykelsti og mark.

Ingen kom til skade ved uheldet.

Annonce

Tørring

Udbyttet blev som minimum en bluetooth-højtaler af mærket Nordklang, da en ubuden gæst i forrige weekend var rundt i en villa på Hans Jensens Vej i Tørring.

Gerningsmanden havde skaffet sig adgang ved at bryde et vindue op, oplyser politiet, men foruden højtaleren er der endnu ikke overblik over kosterne.

Annonce

Ølholm

Ølholm: En ukendt gerningsmand stjal i perioden fra fredag i sidste uge til torsdag en række uspecificerede haveredskaber fra et skur på Vejlevej i Ølholm.

Ifølge Sydøstjyllands Politi tiltvang vedkommende sig adgang ved at bryde et beslag til låsen op.

Annonce

Tørring

En villa på Elsdyrvej i Tørring har mellem 13. og 15. februar været udsat for indbrud, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Der er blevet aflistet en rude i en terrassedør, og huset er blevet gennemrodet. Der er blandt andet stjålet tre bærbare computere.

Annonce

Uldum

En 32-årig mand fra Jelling var fredag kl. 15.45 skyld i et færdselsuheld på Skanderborgvej ved Uldum Hedevej.

Han påkørte nemlig en bil ført af en 53-årig kvinde fra Løsning, der holdt på Skanderborgvej for at svinge til venstre.

Den bil blev skubbet op i en bil ført af en 29-årig kvinde fra Ishøj. En af parterne blev kørt på skadehuset til tjek, men der skete ikke alvorlig personskade, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce