Annonce
Tørring Folkeblad

Uldum skal have ny brugsuddeler

Kenneth Rasmussen har de seneste 16 år været uddeler i Dagli' Brugsen i Uldum, men begyndte allerede sin karriere i butikken som flaskedreng for snart 30 år siden. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Efter næsten 30 års arbejde i Dagli' Brugsen Uldum har Kenneth Rasmussen valgt at stoppe som uddeler. Beslutningen er taget efter tre måneders sygemelding med stress.
Annonce

Uldum: En ny uddeler er på vej til Dagli'Brugsen i Uldum. Efter at have været sygemeldt med stress i tre måneder har 48-årige Kenneth Rasmussen valgt at stoppe som uddeler.

Kenneth Rasmussen begyndte sin butikskarriere som flaskedreng i Uldum Købmandsgård 1. marts 1991, men kom hurtigt i lære og blev efter endt læretid førstemand. Et hverv han forsatte med også efter år 2000, hvor købmandsgården blev overtaget af Coop og omdannet til en Dagli'Brugsen.


Det er et kæmpe tab for byen, butikken og medarbejderne, at Kenneth stopper.

Jack Hansen, Salgschef Coop


Siden 2004 har Kenneth Rasmussen været uddeler i butikken og har desuden involveret sig i byen gennem erhvervsforeningen, fællesråd, som revyskuespiller og sågar som julemand.

- Det er et kæmpe tab for byen, butikken og medarbejderne, at Kenneth stopper, og det er rigtig ærgerligt, at han er blevet syg. Han er en markant skikkelse i byen og en vellidt og sympatisk leder, lyder det fra salgschef i Coop Jack Hansen.

Annonce

Flere ansøgere

Under Kenneth Rasmussens sygemelding har souschef Dennis Larsen haft ansvaret for butikken, der har omkring 20 medarbejdere - heraf tre fastansatte. Stillingen som uddeler er slået op, og Jack Hansen forventer, at en ny uddeler vil blive ansat senest 1. marts.

- Vi har ansøgningsfrist i dag (5. januar red.) og har et velkvalificeret felt af ansøgere, så vi er fortrøstningsfulde i forhold til at finde en afløser til Kenneth, lyder det fra Jack Hansen.

I følge Dennis Larsen er Dagli'Brugsen i Uldum i god gænge, og byens folk er gode til at støtte op omkring forretningen. Det oplevede man bl.a. i 2017, hvor der blev indsamlet 1,2 mio. kroner til en ombygning af brugsen via crowdfunding blandt borgerne i Uldum.

Kenneth Rasmussen har oplyst om sit stop som uddeler og sin stress-sygdom via et opslag på Dagli'Brugsens Uldums Facebook-side, som over 100 personer har kommenteret. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Kenneth Rasmussen til denne artikel.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Online Tegneskole

Annonce