Annonce
Tørring Folkeblad

Ungt team bag Sportigan og Sir Windsor: Chefen er 30 og ældste medarbejder er 45

Det faste team i herretøjs- og sportsforretningen bliver på fire personer, og selvom der er dedikerede medarbejdere til hver butik bliver der også hjulpet på tværs. Fra venstre er det Gitte Skøtt, Michael Jessen, Kim Andersen og Casper Thomsen. Foto: Michael Svenningsen
Der bliver et ungt team, der skal servicere kunderne i Sir Windsor og Sportigan. Kim Andersen har blandt andet ansat to Tørring-kendte ansigter til sportsforretningen.
Annonce

Tørring: Fire medarbejdere bliver de faste ansigter i Sir Windsor og Sportigan. Som udgangspunkt er butikkerne delt, så to medarbejdere vil have ansvaret for Sir Windsor og to for Sportigan.

- Men det er ikke mere opdelt, end at en Sportigan-medarbejder sagtens kan sælge en polo hos Sir Windsor, og en af medarbejderne i Sir Windsor kan sælge nogle løbesko, hvis det er travlt det ene eller andet sted, lyder det fra Kim Andersen.

Mød det unge team herunder:

Salgsassistent Gitte Skøtt var også i Sportigan i Tørring, inden den lukkede og er nu igen at finde i forretningen. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

1) Michael Jessen, Sportigan

Michael Lund Jessen er 40 år gammel og bosat i Kollemorten.

Han har tidligere arbejdet i Sportigan i Tørring, men har de seneste år arbejdet i Sportsmaster i Brande og Herning.

Michael Jessen vil arbejde på fuld tid i butikken.

Annonce

2) Gitte Skøtt

Den anden medarbejder i Sportigan bliver 45-årige Gitte Skøtt. Hun har arbejdet i Sportigan-regi i 10 år og har det seneste halvandet år arbejdet i Sportigan i Tørring.

Selvom hun privat bor i Jordrup ved Kolding, og der er lidt pendling til arbejde, er hun så glad for Tørring og kunderne, at hun selv henvendte sig, da det stod klart, at Kim Andersen ville overtage butikken.

Gitte Skøtt vil være i butikken tre dage om ugen.

Annonce

3) Casper Thomsen

Casper Thomsen er 21 år gammel og fra Vonge. Han begyndte i lære hos den tidligere indehaver af herretøjsforretningen, Bent Søiberg, og fulgte med da Kim Andersen overtog butikken.

Casper Thomsen blev udlært i 2018 og glæder sig til også at kunne hjælpe til i sportsforretningen i travle perioder.

Annonce

4) Kim Andersen

Indehaver af de to butikker Kim Andersen er 30 år. Han stammer fra Vejen-egnen, hvor han også har gået på handelsskolen.

Han kom i lære hos Bent Søiberg i 2008 og flyttede efterfølgende til Tørring.

For to år siden overtog han Søibergs herretøjsforretning.

Privat bor han med sin kæreste i Gl. Tørring og er bl.a. involveret i Tørring IF's fodboldafdeling, samt sidder i bestyrelsen for Tørring Handelsstandsforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Politirapporten uge 48

Tørring Folkeblad

Tørring-butikker øger åbningstiden: Blomsterhandel bliver døgnåben og sportsbutik tilbyder morgen- og aftenshopping

Annonce