Annonce
Tørring Folkeblad

Velfungerende idrætsforening søger formand

Tørring Folkeblad og Hedensted Avis vil den kommende tid sætte fokus på frivilligt arbejde. Bl.a. ved at stille spalteplads til rådighed for "jobannoncer" til frivilligt arbejde. Tegning: Julius
Annonce

Tørring: Tørring Idrætsforening tilbyder gymnastik, fodbold, håndbold, løb, cykling (inde og ude), triatlon, skydning, svømning, idræt i dagtimerne, badminton, petanque og jumping fitness.

Foreningen leder med lys og lygte efter en ny formand, der skal afløse Chris Larsen på posten.

Frivillig Søges

Har du et frivilligt job på hånden, du ønsker besat, kan du sende en mail til presse@torring-folkeblad.dk. Eller du kan udfylde en onlineformular På Tørring Folkeblads hjemmeside.

Følgende skal udfyldes: Stilling, arbejdsopgaver, arbejdsgiver, arbejdstid, løn (ikke kroner-øre), kontakt samt et par linier om, hvad I er for en forening.

Det frivillige arbejde skal have udgangspunkt i Hedensted Kommune og der må ikke gives løn (kroner-øre) for det udførte arbejde. Da det er redaktionelt (gratis) omtale, kan vi ikke garantere, at "opslaget" kommer i avisen på et bestemt tidspunkt.

Annonce

Stilling:

Formand for Tørring Idrætsforening.

Annonce

Arbejdsopgave:

Være med til at forme en velfungerende idrætsforening. Være bindeled til kommune, skole og evt. andre idrætsorganisationer som DGI mm. Være TIF´s ansigt udadtil, og meget gerne være med til arrangere sociale arrangementer mm.

Annonce

Arbejdstid:

Ingen faste arbejdstider, men ca. 8-10 årlige møder med TIF´s hovedbestyrelse/forretningsudvalg/generalforsamling. Være med til evt. at starte nye aktiviteter. Diverse ad hoc opgaver.

Annonce

Løn:

Du bliver en del af en flerstrenget idrætsforening med ca. 1400 aktivitetsmedlemmer, fordelt på 14 afdelinger, der alle har egen formand / bestyrelse. Du er med til at sætte præg på idrætslivet i Tørring, og med til at skabe liv i og omkring Gudenåcenteret. Er du tilflytter, er dette en kæmpe mulighed for at lære en masse mennesker i Tørring at kende. Men pas på: Der er risiko for at få det sjovt.

Annonce

Kontakt:

Irma Meyer Jensen, 31 90 23 69 eller Annette Juul Hansen sekretaer@toerring-if.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Sat til vægs af et marsvin

Annonce