Annoncørbetalt indhold

Sådan kommer du godt i gang med at træne derhjemme

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af nettofitness.dk

Det kan kræve en hel del motivation at komme i gang med træne hjemme i sin egen stue, men det har faktisk mange gode fordele både økonomisk og tidsmæssigt. Der findes mange forskellige redskaber som man kan anskaffe sig, for at få den optimale træning derhjemme. Læs med her.

For nogle giver det mening at skulle afsted til fitnesscenteret nogle gange om ugen. Men ved at træne derhjemme, kan man både spare pengene, som man betaler for sit medlemskab, men man sparer også tiden, som man bruger til og fra centeret. Faktisk kan motivationen til at tage i fitnesscenteret også være svær at finde for mange, da de måske ville føle sig mere komfortable, hvis de var alene når de trænede. Derfor kan hjemmetræning være en rigtig god løsning for nogle.


Her handler det især om at være kreativ, for at få de fysiske øvelser med, når man skal træne sin core eller ryg, i form af mave- eller rygbøjninger. Det er især vigtigt at have fokus på hele kroppen i løbet af en hel uges træninger, så hvis man planlægger at træne 3 gange om ugen kan man gøre det således:

  1. Core(Maveregionen) og ryg
  2. Her kan du bruge tunge ting, såsom en reol til at holde dig nede, når du skal lave mavebøjninger. Du kan måske være så heldig at have en partner der kan give en hånd med dette også.
  3. Lægge og lår
  4. Bor du på 4. sal ? - Perfekt! så er det bare med at komme i omdrejninger og få nogle etager i gang. På den måde får du trænet dine ben og samtidigt får du også en masse cardio med indover.
  5. Biceps, triceps og diverse
  6. Nu skal have trænet armene og alle muskelgrupperne herom. Her ville det være smart at have nogle håndvægte eller ellastiker til at hjælpe med det!


Hos http://nettofitness.dk kan du finde et stort udvalg inden for træningsudstyr. Her kan du sammenligne forskellige produkter indenfor kategorien, samt sammenligne priser fra andre udbydere. Det kan være, at du overvejer at købe et løbebånd, som du kan have stående i for eksempel garagen eller stuen. På nettofitness kan du se et stort udvalg indenfor bedst i test af blandt løbebånd, så du kan være sikker på, at du finder det som, passer til dine behov.


Håndvægte til mange hjemmeøvelser 

Et redskab til træningen, som kan bruges til mange allround øvelser af kroppen, er blandt andet håndvægte. Måske er du øvet indenfor styrketræning eller måske det er første gang, at du skal i gang med at bruge disse. Håndvægte kan fås i rigtige mange varianter og i tung og lettere vægt. Hvis man har forskellige størrelser og forskellige kilo at vælge imellem, er det en god start til hjemmetræningen.

Hvis man træner flere gange om ugen, vil man også ofte kunne mærke en forskel på ens fysik fra den ene dag til den anden, hvilket er helt normalt, da vores kroppe og energiniveauer er forskellige fra dag til dag. Her kan det være godt at have nogle redskaber at skifte imellem, så det ikke er lige tungt, hver gang man skal træne.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit