Annoncørbetalt indhold

Oplev magien med en biopejs

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af bio-pejs.dk

Foråret er over os, og sommeren står for døren. Det betyder, at det er tid til at sidde på terrassen og nyde, at aftenerne bliver lysere og længere. Her kan en udendørs biopejs være til stor gavn for din sommeroplevelse, da den både giver en hyggelig stemning, samt holder på varmen lidt længere end ellers. Her kan du læse meget mere om, hvad en biopejs kan gøre for dig.

Der findes intet bedre end at tænde op i pejsen eller brændeovnen, når vinteren er kold og blæsende udenfor. Mange af dem, der har brændeovne eller pejs enten derhjemme eller i sommerhus, har valgt at holde fast i dem primært for hyggens skyld. Det giver nemlig en unik varme og et dejligt lys, når der er mørkt og koldt udenfor.


Hvorfor ikke købe en traditionel pejs?

Traditionelle pejse er altså enormt hyggeligt. Problemet med denne form for afbrænding af træ er bare, at det ikke altid er lige miljøvenligt. Det kan en biopejs heldigvis hjælpe dig med. På https://bio-pejs.dk/ kan du læse meget mere om, hvilke slags biopejse du kan få til dit hjem. Og du kan få mange!


Biopejs til udendørs og indendørs brug

Der findes biopejse til både udendørs og indendørs brug, så du kan sprede hyggen helt ud på terrassen, hvor du kan nyde et godt glas vin til stemningen fra åben ild. Alternativt kan du vælge at få en indendørs biopejs, og her har du også et par muligheder at vælge mellem.

Fx kan du få en fritstående biopejs, som du kan placere på gulvet i det rum, hvor det passer dig. Det minder mest om en traditionel pejs, rent udseendemæssigt. Ønsker du imidlertid lidt ekstra gulvplads, kan du også få en biopejs til at hænge på væggen. Det giver et helt andet udtryk, som måske kunne være interessant i netop din bolig – og flammerne er stadig de samme!


Hvad er en biopejs?

Hvad er en biopejs egentlig? Der findes masser af forskellige biopejse på markedet, men fælles for dem alle er, at de alle brænder på miljøvenlig bioethanol. Det betyder, at der ikke følger skadelig sod og aske med, som der gør ved en normal pejs eller brændeovn.

En biopejs er altså et miljøvenligt alternativ til normale brændeovne, som mange tænder op for året rundt. En anden fordel ved en biopejs er, at du kan få dem i mobile udgaver, så du ikke begrænser hyggen til et særligt hjørne i huset. En biopejs tilbyder derfor langt flere muligheder, end en almindelig pejs eller brændeovn ville gøre.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit