Annonce
Trekantens Folkeblad

10-år med klip og fælleskab hos Grøndahl Coiffure

Teamet hos jubilaren Grøndahl Coiffure. Foto: Grøndahl Coiffure
Fællesskab og høj faglighed har gennem de seneste 10 år været opskriften på succes for Susanne og Marlene, der står bag den populære frisørsalon Grøndahl Coiffure i Børkop.

Børkop: Siden salonen slog dørene op i 2010, har fællesskabet været i højsædet hos Grøndahl Coiffure. Medarbejderne er en stor familie og inviterer gerne kunderne med indenfor i den gode stemning. Det er nemlig ikke kun de to indehavere, der har holdt ved gennem alle årene. Kollegaen Heidi kan også fejre 10-års jubilæum i 2020.

Og i 2021 føjer endnu en jubilar sig til listen, når Rebekka også kan skrive 10 år hos Grøndahl Coiffure på sit CV. - Det betyder alt for vores succes, at vi er et godt og sammentømret team, der hver eneste dag knokler for at give kunderne den bedst mulige service. Vi griner meget sammen og ved alt om hinanden. Til jul laver vi endda en pakkekalender, fortæller Marlene Linnet Hansen i en pressemeddelelse.

Annonce

Eksperter i både klip og parykker

I salonen sørger de altid for at have den sidste nye viden om farvning, mode og produkter, så kunderne altid kan være sikre på, at deres frisure følger med tiden.

Men det er ikke kun klipninger, de erfarne frisører er eksperter i. Gennem årene har de også udviklet et helt særligt ekspertiseområde. Marlene og hendes folk har efteruddannet sig, så de kan hjælpe kræftpatienter med at få den helt rigtige paryk eller hovedbeklædning. Et felt, som betyder meget for dem. - For os er det et kæmpe ansvar at hjælpe de mennesker, som mister håret f.eks. i et kræftforløb. Det gør os så stolte, når de går he fra – ikke bare med en ny frisure, men med et helt nyt hår. Så føler vi virkelig, at vi gør en forskel, siger Marlene.

Annonce

Verdens bedste kunder

Gennem årene har adskillige elever kickstartet deres karriere under vejledning hos Marlene og hendes hold. Alle har de bestået deres svendeprøver med udmærkelse.

Senest har Morten modtaget sølvmedalje for sin svendeprøve. En af de største anerkendelser, en frisør kan få. Sammen med salonens øvrige elever, bærer han det gode håndværk videre. Både i salonen og hos andre dygtige frisører i lokalområdet.

Selvom de seneste 10 år både har budt på en udvidelse af salonen og konstant udvikling for medarbejderne hos Grøndahl Coiffure, er de langt fra færdige med at skabe nye tiltag i Børkop.

- Vi har de sødeste og sjoveste kunder i verden. De fortjener det bedste hver eneste dag. Den humor, energi og glæde, de bringer ind i salonen er guld værd, understreger Marlene og fortæller, at hele holdet ofte er på efteruddannelse i ind og udlandet for at holde sig skarpe.

Samtidig har både Marlene og Susanne engageret sig bestyrelsen i en af de største foreninger for frisører på verdensplan SFB. - Vi synes, at Børkop fortjener en frisør i verdensklasse, så vi er nødt til at fortsætte med at lade os inspirere og dygtiggøre på internationalt niveau, siger både Marlene og Susanne.

Annonce

Fejring med gode tilbud

10-års jubilæet skal naturligvis fejres i salonen i den kommende tid. Med masser af gode tilbud og konkurrencer.

- Den vigtigste årsag til, at vi er her endnu, det er vores trofaste kunder, og vi synes, fejringen skal komme dem til gode, siger Marlene Linnet Hansen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Trekantens Folkeblad

Nyt fra Vejle Kommune

Annonce