Annonce
Trekantens Folkeblad

50 år med camping ved Hagen Strand

På selve dagen, da campingpladsen rundede 50 år, kunne unger og barnlige sjæle blive fragtet rundt på pladsen. Og det tog mange imod. Privatfoto
Det startede for 50 år siden, da den hed Tulip Camping. Nu hedder den Hagen Strand Camping, og den er populær som aldrig før.
Annonce

Mørkholt: Der sker hele tiden noget, når man er campingfatter og campingmutter.

Bare spørg Ib og Pia Høll Christiansen, der siden 2015 har forpagtet Hagen Strand Camping.

- Vi har udvidet med en café. Vi havde en café i Fredericia før, så det har været nærliggende også at få en café her. Så er der også lavet nye hytter, en minigolfbane og et nyt køkken, siger de.

Og sådan kan de blive ved.

Nyeste skud på stammen er en shelterhytte, der ligger lige udenfor pladsen, og som alle kan leje.

- Det er gratis for brugerne af pladsen, men det er 25 kroner ellers for en overnatning. Så må man gøre brug af bad og køkken på campingpladsen, forklarer Ib.

Så jo, stille står det ikke, og selvom pladsen efterhånden er 50 år gammel, står den mere knivskarp hen end nogensinde før.

Jørn-Erik og Mona Nilsson har været fastliggere på pladsen i 18 år, og de er utrolige glade for stedet.- Placeringen er perfekt, og så er her bare verdens bedste forpagterpar, siger de. Foto: Jørgen Flindt
Annonce

Børnefamilier

Ib Høll Christiansen ved det. Han kender nemlig pladsen ud og ind. Han brugte mange somre der som barn, når familien camperede på det, der dengang hed Tulip Camping.

- Det var en dejlig tid. Nu er min rolle anderledes, men det er stadig det, som det handler om her. At skabe en dejlig tid for gæsterne, siger han.

En af de ting, parret arbejder meget med, er at skabe aktiviteter for børn.

Og de mange tiltag virker. De har været forpagtere siden 2015, og langsomt og sikkert kommer flere og flere gæster.

- Især har vi fået flere børnefamilier. Dem havde vi ikke så mange af, da vi startede, men de kommer nu, og mange kommer igen og igen. Det er dejligt med børnefamilier, for den slags er med til at skabe liv på en campingplads, siger Pia Høll Christiansen.

Hagen Strand Camping er åben for alle, så man må gerne besøge både café og strand. Eller tage et spil minigolf eksempelvis. Kun hvis man overnatter skal man melde sin ankomst og selvfølgelig betale for at overnatte der.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce