Annonce
Trekantens Folkeblad

Børkop Håndboldklubs U13-drenge skal træne med Søndermarken

Håndboldtræningen i Børkop Håndboldklub sættes i gang. Og som noget nyt i år er der et samarbejde med Søndermarken Vejle Håndbold Klubs U13-drenge samt et håndbold-fitnesshold for voksne, der træner hver torsdag. Arkivfoto: Jørgen Flindt
Annonce

Børkop: Hos Børkop Håndboldklub er træningen begyndt for de fire seniorhold, og fra midten af august begynder træningen for de unge, der vender tilbage til skolebænken.

Og som noget nyt i år sættes et håndbold-fitnesshold for voksne i søen. Det går også under navnet five-a-side håndbold og vil finde sted torsdage klokken 17.45-19.00.

- Five-a-side håndbold er en form for motionshåndbold, hvor folk spiller med en blød bold på tværs af en indendørs håndboldbane. Det er en lightversion af håndbolden og er for dem, der ikke vil træne for sig selv, og som heller ikke føler sig trygge ved at spille eller træne klassisk håndbold. Vi arbejder på at skabe en klippekortsordning til denne sport fremfor et kontingentmedlemskab, fortæller Mikkel Møller, der er formand i Børkop Håndboldklub.

Annonce

Samarbejde med Søndermarken

Formanden fortæller desuden, at håndboldklubben som noget helt nyt arbejder på, at U13-drengene kan begynde at træne sammen med U13-drengene fra Søndermarken Vejle Håndbold Klub.

- Forhåbentligt finder vores og Søndermarkens U13-drenge et fælles niveau, så træningen fremover kan fortsætte dem i mellem. Vi sorterer de mest ambitiøse af vores spillere fra dem, som helst spiller med for sjov, og matcher gruppen sammen med nogle af Søndermarkens spillere, så vi kan prøve at udfordre de store hold på sigt. Det skal ikke kaldes et elitehold, men vi forsøger på denne måde at ramme noget synkroni i forhold til ambitionerne blandt vores spillere, siger Mikkel Møller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce