Annonce
Trekantens Folkeblad

Badevandet er udmærket

Fladstrand er en af de strande, hvor badevandet har en udmærket kvalitet. Vandet er dog nok koldere end dengang dette billede blev taget. Arkivfoto: Torben Glyum
Annonce
Vejle Fjord: 2. juni startede badesæsonen sådan helt officielt, og den gode konklusion må dermed være, at nu er sommeren over os.
Og en anden god konklusion er, at badevandet også er klar til, at man hopper i bølgen blå. Ikke nødvendigvis hvad angår temperatur, men når det gælder badevandskvalitet er konklusionen for de lokale strande, at her er badevandet udmærket.
Det er Vejle Kommune, som løbende tjekker badevandets kvalitet, og det ser som nævnt fint ud.
Det er strandene i Mørkholt, Hvidbjerg, Høll, Sellerup og Andkær Vig, der er blevet tjekket. De første tre steder er der et blåt flag, mens det er der ikke i Andkær Vig og Sellerup, hvilket dog ikke skyldes badevandets kvalitet. men mangel på forskellige faciliteter.
Så man kan roligt hoppe i bølgen blå. Det kan man i øvrigt også ved de andre strande i Vejle Kommune, deriblandt ved Ibæk, som næsten må betegnes som en lokal strand.
Der er også mulighed for at bade ved Holtser Hage, især på vestsiden af hagen samt ved Lille Afrika. Men her er badevandets kvalitet ikke målt.
Vejle Kommune oplyser, at man stadig skal holde øje med badevandet, for meget regn, vind eller sol kan ændre på badevandskvaliteten.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce