Annonce
Trekantens Folkeblad

Blandt regndråber og godt humør blev første spadestik til nye tider taget

Henrik Sørensen og borgmester Jens Ejner Christensen tog første spadestik i Gauerslund. Som man kan se, var det lidt på bagkant, for arbejdet gik igang i uge 42, men grundet ferie og corona-restiktioner har planlægningen været et puslespil. Men nu er det officielt. Byggeriet af Gauerslund Idrætscenter er i sving. Foto: Jørgen Flindt
Annonce

Gauerslund: Den er blevet kaldt kommunens bedste fodboldane, for den stod i år knivskarpt hen, men for et par uger siden begyndte store gravemaskiner at omdanne opvisningsbanen i Gauerslund Idrætscenter til en stor sandkasse.

Her skal der bygges en stor samlet hal, der skal fungere som et sted med to idrætshaller og et springcenter. Desuden kommer der fitnesscenter og et stort lounge- og tumleområde.

Onsdag var der, lidt på bagkant, første spadestik, og derfor var der efterladt et lille stykke græs, så den symbolske handling med et spadestik kunne tages. Og det blev den. I regn og rusk og højt humør.

Borgmesteren tog det symbolske spadestik sammen med den lokale borger, Henrik Sørensen, der er med i Den Lokale Projektgruppe. Dermed er det nu helt officielt. Byggeriet er i gang, og om et års tid vil det nye udvidede idrætscenter stå klar.

Og opvisningsbanen? Den er fortid nu, men der skal skabes en ny nærmere kunstgræsbanen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Trekantens Folkeblad

Nyt fra Vejle Kommune

Trekantens Folkeblad

Nyt fra Vejle Kommune

Annonce