Annonce
Trekantens Folkeblad

Brejning Kirke skal i landsdækkende tv

Danmarks Radio optager fire gudstjenester 20. og 21. august. De bliver vist i tv til september.
Annonce

Brejning: Kan du godt lide at gå i kirke, og har du heller ikke noget imod at komme i fjernsynet, så skal du tage i Brejning Kirke 20. eller 21. august.

Her optager Danmarks Radio i alt fire gudstjenester, som vil blive transmitteret på tv fra 8. til 29. september.

Konceptet er dog ændret, siden Brejning Kirke senest dannede ramme for en tv-transmitteret gudstjeneste tilbage i marts 2013. Dengang var det samme præst ved alle fire gudstjenester, og de blev dengang forestået af Lisbeth Filtenborg, der stoppede som sognepræst i Gauerslund Sogn i slutningen af maj i år.

Denne gang er Brejning kirke gennemgående, men præsterne skiftes ud. Det er Erik Røjkjær Christensen, som er præst ved Gårslev Sogn og Helle Lindholt og Verner Helwig fra Gauerslund Sogn, der vil få en gudstjeneste hver. Den fjerde og sidste deles Helle Lindholt og Verner Helwig om.

Kirkekoret og Gauerslund Gospelkor medvirker også ved hver gudstjeneste.

Hos menighedsrådet i Gauerslund Sogn håber man på, at menighederne i både Gårslev, Gauerslund og Smidstrup-Skærup sogne ligesom sidst vil støtte op og deltage i tv-optagelserne, ligesom at andre menigheder naturligvis også er velkomne.

Gudstjenesterne optages 20. og 21. august klokken 16.30 og 19.00, og menigheden opfordres til at være på plads henholdsvis klokken 16.00 og 18.30.

Menighedsrådet vil også begge dage være vært med lidt mad mellem de to optagelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce