Annonce
Trekantens Folkeblad

Byplakater skal blive til spring i hallen

Kirke, Markant og vandmølle pryder plakat for Børkop. Illustration. Byplakat.dk
Gauerslund Gymnastikforening håber, at to byplakater, en fra Børkop og en fra Brejning, kan blive et stort julegavehit. Overskuddet skal gå til indkøb af redskaber til det nye springcenter.

Børkop/Brejning: Danmarks smukkeste vandmølle, Markant og Gauerslund Kirke pryder den ene plakat, mens lystbådehavnen, Kellers, Café Brejning og Brejning Kirke pryder den anden plakat.

To byplakater fra henholdsvis Børkop og Brejning kommer nu i handlen, og bag står Gauerslund Gymnastikforening, der på den måde håber, at et godt salg kan være med til at samle ind til det udstyr, der skal bruges i et kommende springcenter, og hvor foreningen selv skal finde økonomiske midler til indkøb af trampoliner med videre.

- Det er årets julegaveidé. Vi synes, de er blevet rigtig flotte, og håber, at mange køber plakaterne, og hænger vores smukke byer op på væggene. På den måde er man med at støtte vores projekt, siger Arne Rasmussen.

Sammen med Ib Bech Hansen og Charlotte Enok Poulsen er han med i den fundraisinggruppe, som skal samle 1,2 millioner kroner sammen til et springcenter i det kommende nye idrætscenter i Gauerslund.

De to plakater forestiller som sagt enten Børkop eller Brejning, og efter idéen opstod, skulle der tænkes andre tanker. For hvad skulle med på plakaterne?


Der er helt sikkert forskellige meninger om, hvad der skulle på plakaten, men vi har valgt nogle emner ud.

Ib Bech Hansen, Gauerslund Gymnastik


- Der er helt sikkert forskellige meninger om, hvad der skulle på plakaten, men vi har valgt nogle emner ud, som vi her i første omgang synes, det skal være. Hvis det bliver en succes, og der er et behov for, at der laves flere, jamen så kan der ændres lidt på udseendet, hvis nye tanker opstår i mellemtiden, siger Ib Bech Hansen.

Mølle og Markant

Han og Arne Rasmussen bor begge i Børkop. Byens plakat byder på Gauerslund Kirke, Markant og selvfølgelig vandmøllen.

- Det er selvfølgelig meget oplagt, at Danmarks smukkeste vandmølle er på, og nok ligger kirken i Gauerslund, men næsten alle i Børkop har udsyn til den, fordi den ligger så højt. Og så synes jeg, at Markant viser sig at være netop en markant bygning. Det står tydeligt hen på en plakat, siger Arne Rasmussen.

Annonce

Kirke og fjord

Charlotte Enok Poulsen bor i Brejning, og hun er rigtig glad for plakaten for Brejning.

- Jeg synes simpelthen, at den viser, hvor smuk en by, Brejning er. Her er havnen, de Kellerske bygninger og kirken. Men vi har også fået caféen med for at vise, at der sker meget fremdrift i byen, når vi står sammen, siger hun.

Plakaterne kan købes frem til 5. december, og så modtager man plakaten i god tid, før juletræet tændes. De koster 300 kroner per styk.

Sådan ser den ud for Brejning. Illustration. Byplakat.dk

Sådan køber man

Man støtter Gauerslund Gymnastik ved at købe byplakaten.

Man kan købe den på byplakat.dk

Plakaten er 30×40 cm og kommer i sort ramme.

Bestil inden 5. december for at kunne afhente plakaten fra 12. december.

Plakaten kan afhentes på Bundsgård 28 i Børkop. 

Der er udelukkende afhentning på ovennævnte adresse og ingen levering.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantens Folkeblad

Nyt fra Vejle Kommune

Annonce