Annonce
Mindeord

Byrådsmedlem i Vejle i mindeord om eks-byrådsmedlem i Fredericia: I og omkring Gårslev vil vi savne Niels

Niels Middelbo er død, 74 år. Arkivfoto

Børkop: Byrådsmedlem (S) i Vejle Kommune Dan Skjerning, Gårslev, Børkop, har skrevet mindeord om Niels Middelbo, Gårslev, der blev 74 år: I weekenden døde en aktiv, vellidt og allestedsnærværende Niels Middelbo. Alt for tidligt og helt uvirkeligt for alle os, der oplevede Niels i bybilledet på så mange forskellige måder.

Gåturene med hundene og med armen hævet til hilsen. Altid med i processer og projekter, der gennem de sidste mange år er udviklet i og omkring byen. Deltagende i alle væsentlige møder, hvor beslutninger på samfundets vegne skulle tages.

Niels var et skattet medlem af Gårslev Lokalråd og bød altid ind med sin arbejdskraft.

Niels Middelbo var på mange måder og i flere af livets facetter et holdningsmenneske samt et politisk menneske. Han mente noget om det meste.

Niels var altid parat til debat, men mestrede også at lytte til gode argumenter, så de bedste løsninger for de opgaver, der skulle løses, blev fundet.

Han var et aktivt og vellidt byrådsmedlem for Socialdemokratiet i Fredericia Byråd.

Niels Middelbo var mangeårig formand og styrmand for jernbaneorkesteret, men vigtigst af alt en kærlig far og et varmt og smilende menneske.

I og omkring Gårslev vil vi savne Niels. Han tog afsked, mens verden er lukket ned, så vi kan ikke få sagt farvel på almindelig vis.

Vi kan dog sende de varmeste tanker til hans hustru, Bodil, samt børn og børnebørn. De var det vigtigste i hele verden for Niels, og de sidder i dag tilbage med savnet af deres far.

Æret være mindet om Niels Middelbo.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Trekantens Folkeblad

Nyt fra Vejle Kommune

Annonce