Annonce
Trekantens Folkeblad

Coronaen udskyder Brugerrådets generalforsamling på ubestemt tid

Englystparken er lukket ned, som så meget andet, og det betyder også, at der ikke kan afholdes generalforsamling hos aktivitetscentrets brugerråd. . Arkivfoto: Emil Fibiger

Børkop: Det er ikke den mest uventede nyhed, men verden er, som den er, og det kan mærkes også på aktivitetscenteret Englystparken, hvor Brugerrådet må udskyde generalforsamlingen.

- Det er med beklagelse, at Brugerrådet ser sig nødsaget til at udskyde årets generalforsamling på ubestemt tid, lyder det i en pressemeddelelse fra Jens Erik Kristiansen, der er formand for Brugerrådet.

Med de nuværende restriktioner vil det nemlig ikke være muligt at afholde generalforsamlingen på lovlig vis.

- Generalforsamlingen samler normalt mere end 50 deltagere ud over Brugerrådet og ledelse, og vi ser os derfor nødsaget til at afvente et forsamlingsloft på mere end 50 personer, samtidig med at kommunen ændrer reglerne omkring det maksimale antal personer i et lokale. Når betingelserne for afholdelsen er opfyldt, vil der hurtigst muligt blive indkaldt med det fornødne varsel, lyder det fra formanden.

Indtil da vil det nuværende Brugerråd fortsætte sit arbejde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantens Folkeblad

Skoleelever fandt slikpapir i rå mængder, snus og to par underbukser: Efter 7,5 kilometer affaldsindsamling kunne cheeseburgeren nydes

Trekantens Folkeblad

Nyt fra Vejle Kommune

Annonce